Elhanyagolt férj elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keres hosszú tavon alkalmi kapcsolatra.
Mapközbeni élvezetes játékokra keresek partnert hellyel! Kocsim van uni vagyok közelben keresek bisex partnert,cd, travi és párt! Győr és Móvár környékén keresek!
Zala vas Somogy megyei 50 pluszos oklozheto novel ismerkednek imadom a hatalmas puncit nem tud meg ijeszteni akarmekora is sőt minél nagyobb annál jobb
Zalaegerszegen 13 óra után este 21-ig pasit kényeztetnék orálisan.
Sziasztok a héten valamelyik délután hölgyet meglátogatnék, Zala, Vas megye alkalmilag akár a párja előtt is. írj üzit.
Sziasztok. Biszex lányt-nőt keresünk Győr-Móvár környékén.
Zalaegerszegen most pasi? Este 9-ig ráérek.
Sziasztok. Sopron és Bük környékén keresek hölgyet ,párt, vagy barátnőket unatkozó háziasszonyt tartós szex partneri kapcsolatra, olyat aki-akik nem kímélnének egy 53 éves pasit. Nem rossz pasi nem rossz mérettel.
Írjatok bátran. Nem hiszem el hogy nem keres senki partnert.
Írjatok bátran. Nem hiszem el hogy nem keres senki partnert.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Kíváncsi heterók, biszexek is érdekelnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 30. kedd 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 30. kedd 06:21
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma és holnap délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Sziasztok
Keszthely környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi ismerkedne ?
Privátban keres.
Keszthely környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi ismerkedne ?
Privátban keres.
Sziasztok!Most esetleg biszex pár?Győrben?Püspökerdőben?Kint bicajozok!Szívesen meglesnèlek titeket, akár be is szalnèk ha akarjatok!!!Írjatok-keressetek!!
A héten fogadnék masszázsra vágyó hölgyet.Szombathely.
Sziasztok!Nagy farkú,vagy bő spermáju pasit keresek!Pár is érdekel!
Helyes srác vagyok!Nagykanizsa
Helyes srác vagyok!Nagykanizsa
Sziasztok! A héten szívesen találkoznék párokkal és lányokkal, utazni fogadni tudok, részletek privátban!
Zalaegerszegen ma és holnap délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Oral kedvelo holgy ismeretseget keresem kolcsonos oromszerzes celjabol, Keszthely es kornyeke
Veszprémben fogadnálak titeket szívesen!
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2023. 05. 29. hétfő 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 29. hétfő 23:11

Sziasztok! A héten szabadok vagyunk. Napközben tudnánk fogadni vagy utazhatunk is. Írjatok ha benne lennétek
Sziasztok! A héten szabadok vagyunk. Napközben tudnánk fogadni vagy utazhatunk is. Írjatok ha benne lennétek
Van itt olyan aki régiségeket gyűjt? Ha érdekel privatban beszéljünk.