Sziasztok.
Győrben és környékén ismét keresek hölgyet vagy igényes párt
Győrben és környékén ismét keresek hölgyet vagy igényes párt
Sziasztok. Kitartóan keresünk biszex lányt-nőt vagy biszex párt egymás előtti sex és lányok egymással dolgokra Győr-Móvár környékén.
Sziasztok
Holnap napközben Zalaegerszegen és környékén találkoznék szimpatikus párral vagy hölggyel.
Holnap napközben Zalaegerszegen és környékén találkoznék szimpatikus párral vagy hölggyel.

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok! Vasárnap jó idő esetén Hölgy partnerem(akár pár Hölgy tagja) keresem motorozáshoz. Akit vonz privátban megbeszéljük....
Párt keresünk vasárnapra, Győr és környéke. Ne pasit keresünk!
Sziasztok Hölgyek!Zalai normális átlagos férfi vagyok jó mérettel.A napokban a Balaton környékén tartózkodok.Szivesen ismerkednék kényeztetésre vágyó lányokkal,hölgyekkel.Szép estét.
Szombathelyen valaki?
Csütörtökön (máj. 25) napközben randiznék hölggyel, párral, esetleg enyhe biszexre nyitott férfival Vas megyében.
Sziasztok! holnap reggel 7 kor valaki Szombathelyen?
Sopronban ismerkednék...elsősorban intelligens párral: akár hosszabb távra is.
Zalaegerszegen csütörtöktől szombatig reggel szopnék. Hely van.
Június 3-4 hétvégére keresünk lehetőleg mindkét oldalról bi párt. (Férfi oldalról max orál!)
Részletekért keressetek privátban!
Nem, pasit nem keresünk, van jól bevált partner már!
Részletekért keressetek privátban!
Nem, pasit nem keresünk, van jól bevált partner már!
Mi is de ez itt lehetetlen.
(Ez egy válasz csinospar11 üzenetére (2023. 05. 22. hétfő 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet orális kényeztetés céljából. Privátban keres
Megkaptad,cimet házibuliba,ahova azt mondtad èrkezel.De mèg elnèzèst sem kèrtèl,bocsi,közbe jött valami.
(Ez egy válasz hazibarat-zeg üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 22:10

Üdvözlet
Zalaegerszegen és környékén kinálom magam napi használatra, szolgaként
Igényes,sportos,értelmiségi sub beállítottságú vagyok
köszönöm szépen
Zalaegerszegen és környékén kinálom magam napi használatra, szolgaként
Igényes,sportos,értelmiségi sub beállítottságú vagyok
köszönöm szépen
Szopatnék Szombathelyen!
Zalaegerszegen csütörtöktől szombatig reggel szopnék. Hely van.
Sziasztok!41 èves Győri fèrfi vagyok!Keresek olyan párt vagy hölgyet akik az igèrgetèseket túl lèpve találkozni is merne!Kor alkat mellèkes!Akár csak kukkolásra is, de akár be is segítenèk!Szívesen lennèk a szex játèkszeretek!Èn komolyan gondolom!Ti?Írjatok, nagyon várom!
Zalaegerszegen most szopnék hely adott.