Sziasztok!41 èves Győri fèrfi vagyok!Keresek olyan párt vagy hölgyet akik az igèrgetèseket túl lèpve találkozni is merne!Kor alkat mellèkes!Akár csak kukkolásra is, de akár be is segítenèk!Szívesen lennèk a szex játèkszeretek!Èn komolyan gondolom!Ti?Írjatok, nagyon várom!
Zalaegerszegen most szopnék hely adott.
Párokkal ismerkednék Sopronban. Főleg cuckold vagy kukkolás érdekelne....esetleg enyhe S/M
Érdekelne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 08:49
Törölt felhasználó (4655826)

Feleség közös kényeztetéséhez keresünk pasit..
Szimpatikus vagy kis viber taliig,míg összehozzuk,először kv és ha klappol minden ,akkor egyeztetünk a továbbiakról..
Győr és környéke elsősorban,több 100km-ről ,arra járok fuvarba és akik eddig írtak kérjük ne írjanak.
Állandó jó méretű pasit keresünk,kivel lehet kommunikálni is..
Szimpatikus vagy kis viber taliig,míg összehozzuk,először kv és ha klappol minden ,akkor egyeztetünk a továbbiakról..
Győr és környéke elsősorban,több 100km-ről ,arra járok fuvarba és akik eddig írtak kérjük ne írjanak.
Állandó jó méretű pasit keresünk,kivel lehet kommunikálni is..
Biszex holgyel ismerkednenk
Sziasztok. Ma éjszaka találkozna valaki? Pápa +50km.. Hely, kocsi van

Ma vagy holnap este párt, hölgyet fogadnék zalaegerszegi lakásomban egy fergeteges szexkalandra. Sportos, intelligens, többesben jártas negyvenes vagyok. További infó az adatlapomon.
Zalaegerszegen a héten reggel munka előtt, vagy szerda délelőtt pasi? Szopnék. Hely van.
Valaki Balatongyörök szép kilátó?
Biszex nő ma estére anejemnek?
Gencsapáti pünkösdi fesztiválon keresnék kalandvàgyó pàrokat,hölgyet...helyes sràc vagyok,szép farokkal
Hol? Hol?
(Ez egy válasz sumesz üzenetére (2023. 05. 22. hétfő 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 22. hétfő 06:02

Sziasztok Gyöben a Kovalter úszik a vízben, vannak még találkahelyek valahol
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Zalaegerszegen q héten reggel munka előtt, vagy szerda délelőtt pasi? Szopnék. Hely van
Sziasztok.csütörtök reggel 7 kor Szombathelyen lány vagy pár aki fogadna?
Sziasztok Gyöben a Kovalter úszik a vízben, vannak még találkahelyek valahol
Sziasztok! Igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy kedves, vidám hölgyet Keszthely-Balatonmária környékén. Esetleg párhoz csatlakoznék.
Jon valaki holnap Bukfurdore a szauna reszre?
Üdvözlet
Zalaegerszegen és környékén kinálom magam napi használatra, szolgaként
Igényes,sportos,értelmiségi sub beállítottságú vagyok
köszönöm szépen
Zalaegerszegen és környékén kinálom magam napi használatra, szolgaként
Igényes,sportos,értelmiségi sub beállítottságú vagyok
köszönöm szépen
Zalaegerszegen jövő héten reggel munka előtt, vagy szerda délelőtt pasi? Szopnék. Hely van