Szombathelyen valaki akit leszophatok?Hely megoldható
Szombathelyen ki kukkolna meg ?Igényes sràc vagyok.Közös hoki belefér.16 óra körül.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Szombaton Sopronban borünepp allatt keresnék egy női partnert

Kezdő kíváncsi, fiatalos, borotvált intimmel rendelkező, kapcsolatban élő pasi vagyok.
Keresnék olyan, hozzám hasonló, borotvált pasit, akit érdekel az orál szex, akár kölcsönösen, vagy akár egyoldalúan.
Nem baj ha hetero vagy, és kíváncsi. Olyan 35-50 év közötti pasit keresek, akit szintén érdekel, aki szintén kíváncsi.
Legalább farok kép kell.Diszkréció, ápoltság, tisztaság fontos oda-vissza!
Nem kell ismerkednünk, nem kell sokat beszélgetnünk. Találkozunk valahol, és a lényegre térünk, majd mindenki megy a dolgára…..
Keresnék olyan, hozzám hasonló, borotvált pasit, akit érdekel az orál szex, akár kölcsönösen, vagy akár egyoldalúan.
Nem baj ha hetero vagy, és kíváncsi. Olyan 35-50 év közötti pasit keresek, akit szintén érdekel, aki szintén kíváncsi.
Legalább farok kép kell.Diszkréció, ápoltság, tisztaság fontos oda-vissza!
Nem kell ismerkednünk, nem kell sokat beszélgetnünk. Találkozunk valahol, és a lényegre térünk, majd mindenki megy a dolgára…..
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 14:06
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen este 9 után szopnék, hely adott.
Sziasztok csorna környékén ismerkednék parral is szivessen.
Sziasztok! Párt keresek Szombathelyen, hosszú távú, baráti kapcsolatra. Privátban írjátok!
dodika55Csók
Mosonmagyaróvár és Győr környékén megbízható párt vagy női fehérneműst közös élvezetes játékokra hosszú távon uni vagyok. Szombat este?
Mosonmagyaróvár és Győr környékén megbízható párt vagy női fehérneműst közös élvezetes játékokra hosszú távon uni vagyok. Szombat este?
Ma este szopnék autóban. Kíváncsi heterot is. Komárom megye!
Zalaegerszegen este 9 után szopnék, hely adott.
Sziasztok
Keszthely környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Keszthely környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Sopronba keresek ma este23 óra utánra nőt párt szexhez vagy kukkolnék .
...
(Ez egy válasz laller000 üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hétvégére pár? Fogadni tudunk.
Szopatok és szopok helyem van privizz Zala megye Vas megye
Sziasztok Hölgyek! Elérhető távolságin belül, szívesen masszírozlak délelőtti órákban. Masszázs közben nyiltan, őszintén tudunk beszélgetni, hogy megtudjuk van e közös pontja az életünknek.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress! Köszi.
Sziasztok!ma 3 ig Szombathelyen vagyok esetleg valaki tali?
Sziasztok!
Holnap délelőtt valaki Nagykanizsán?
Orál,női fehérneműk,pisi...
Holnap délelőtt valaki Nagykanizsán?
Orál,női fehérneműk,pisi...