Sziasztok!
Párthoz csatlakoznék, mindkét fél örömére, szeretek nyalni, szopni.
Párthoz csatlakoznék, mindkét fél örömére, szeretek nyalni, szopni.
Helló sziasztok! Győri lakos vagyok, szívesen csatlakoznék párhoz, vagy szingli csaj hozz. Utazni tudok Győr és környéke!
Házibarátkoznék Sopronban

sziasztok hölgyeket vagy párokat keresek egy jó szexre ma helyszin veszprém megye helyem van ha érdekel írj
Sziasztok. Igényes győri párosként hétköznap délelőtti szabadidővel párt,ESETLEG szóló pasit keresunk.
Sziasztok! Holnap este a Balaton déli partján szolid sw bulit tartunk! 2 párnak lenne még hely! Részletek privátba!
Sziasztok 2hét múlva Hévízen leszek estéim feldobásához társaságot keresek mindenben benne vagyok
Sziasztok! Ma estére hellyel rendelkezem győr aréna hotelben ha gondoljátok
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 04. 07. péntek 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 07:43

Sziasztok. Ma délután, estefelé autós kirándulás Győr és környékén...
Ma valaki Keszthely környékén?
Pár, nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Pár, nő esetleg pasi?
Privátban keres.
győri hölgy ma este nálam?
Szexi csajt keresek, vagy párt.
Egy kölcsönös orálba szivesen benne vagyok
(Ez egy válasz passzívvagyok üzenetére (2023. 04. 07. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 12:32

Ma késő estére keresem aktív partnerem aki a számba élvezne!Szombathely-Győr útvonal mentén!!
Ma késő estére keresem aktív partnerem aki a számba élvezne!Szombathely-Győr útvonal mentén!!
Ma este autós kalandozasra fiúkat és párokat keresünk Zalakaros -Nagykanizsa környékén 21 00 óra felé
Győrben ma este bi párral találkoznék, esetleg bi pasi.
Sopronban ismerkednék, 50/180/80 férfiként keresek intelligens partnereket, akár hosszabb távra.
Sziasztok középkorú vagy érettebb párhoz csatlakoznék 3-dikként kellemes időtöltéshez szexi játékokhoz.Kedves diszkrét 30 éveimben járó pasi vagyok.Izgatja a fantáziám még a kukkolás is meglesni párokat. Minden megoldás érdekel!Kellemes nap természet lágy ölén egy erdős területen autóban fák között szívesen leskelődnék
Sziasztok. Ma délután, estefelé autós kirándulás Győr és környékén...
Vki van akit megtöltenék most vagy a mai nap folyamán? privizz!
Sziasztok! A hosszú hétvégén zalai vasi párral találkoznánk. Levelet privátba várunk