Zalaegerszegen csütörtök, péntek reggel pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok!
Az elkövetkező napokban (akár ma is) szeretnék megismerkedni egy korrekt párral.
Fiatal, jóképű és potens pasiként keresem megbízható partnereim.
Győr és 100 km es körzetében keresgélek.
Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg!
Az elkövetkező napokban (akár ma is) szeretnék megismerkedni egy korrekt párral.
Fiatal, jóképű és potens pasiként keresem megbízható partnereim.
Győr és 100 km es körzetében keresgélek.
Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg!
Sziasztok!
Ma délután Keszthely környékén keresek kalandot nő vagy pár érdekel!
Ma délután Keszthely környékén keresek kalandot nő vagy pár érdekel!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Hölgyet vagy párt keresek . Zalaegerszegen helyem van.
Most pár vagy valaki a Kovalteren
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Szisztok új fent keresnék . Ne ígérgetős ! Abból volt több is .
(Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 19. hétfő 14:01

Sziasztok. Holnap azaz kedden Győr környéke autós napozós randi ra keresem partnereim. Ha kell érted is megyek .
Sziasztok. Biszex lányt-nőt keresünk Győr-Móvár kör.
Sziasztok, párhoz csatlakoznék Vas Zala megyébe kellemes időtöltéshez izgatja a fantáziám a kukkolás többes szex. Kedves diszkrét pasi vagyok
Ma lenne valaki környékről uni vagyok
Győr környékén. Elhanyagolt férj keres elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet. Kor alkat nem számít. Élvezd az életet velem. Maszsàzs órákon át
Sopronban ismerkednék intelligens, nyitott párral.
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék.
Hétvégére (vásárnap) bevállalós pár? Szombaton egy személyes beszélgetés és ha van 4 igen, akkor vasárnap nálunk? Alapvetően adatlapunk alapján ismerkednenk, de párok esetében tudunk kivételt tenni
Sziasztok!
Holnap délutánra keresek kalandot nő vagy pár érdekel!
Holnap délutánra keresek kalandot nő vagy pár érdekel!
Szerintem meg mindenkinek az a normális amit ő elfogad . Előítélte nélkül. Ha ő azt szeretné neked miért fáj? Vagy ezt miért kell így ki írni? De te tudod
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 19. hétfő 22:36
Törölt felhasználó (4653981)

Én nem értem, de nem is akarom... Mindenkinek megvan a perverziója bizonyára, de a számomra gusztustalan...
Nincs itt elég helyes, normális srác, férfi? A déli határon találni eleget a keresettek közül.
Nincs itt elég helyes, normális srác, férfi? A déli határon találni eleget a keresettek közül.
Én nem értem, de nem is akarom... Mindenkinek megvan a perverziója bizonyára, de a számomra gusztustalan...
Nincs itt elég helyes, normális srác, férfi? A déli határon találni eleget a keresettek közül. (Ez egy válasz bióradiátor üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 19. hétfő 18:23
Nincs itt elég helyes, normális srác, férfi? A déli határon találni eleget a keresettek közül. (Ez egy válasz bióradiátor üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)

páros004:
Berény nudi,mindennap ott van.Kemping sátorozik.Strand ha csak ránéztek,valószinü leszólit.Angol beszél.65-70év kb.
Annyit tennék hozzá, hogy tényleg normális, messze nem látszik rajta a kora, és bár próbál mindenkivel angolul kommunikálni, de beszél magyarul is!
Berény nudi,mindennap ott van.Kemping sátorozik.Strand ha csak ránéztek,valószinü leszólit.Angol beszél.65-70év kb.
Annyit tennék hozzá, hogy tényleg normális, messze nem látszik rajta a kora, és bár próbál mindenkivel angolul kommunikálni, de beszél magyarul is!

Travi keres hellyel rendelkezőket Vas megye.
Zalaegerszeg és környékén ha valaki tud búvóhelyet egy pár órára írja meg légyszi, Köszönöm! Esetleg Vas megye