Sziasztok.
Uhhh.....erről lecsúsztam. Ha újra terveztek ilyent vagy lehet kukkolni titeket írjatok privátban. (Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 04. 01. szombat 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 12:28
Uhhh.....erről lecsúsztam. Ha újra terveztek ilyent vagy lehet kukkolni titeket írjatok privátban. (Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 04. 01. szombat 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este Zalakaros vagy Nagykanizsa környékén keresünk feleség kenyeztetèsère pasit vagy párt autós kaland is megoldható kb 21 00 óra fele
Ma délután, este, párral, hölggyel ismerkednék, kalandoznék. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Ma este vkit megtöltenék helyem van privizz Zala megye Vas megye
Értelmes soproni párral ismerkednék...akár hosszabb távra is. Csak kukkolás is ok.
Sziasztok! Az ünnepi hétvégén egy csinos sportos párt vagy hölgyet meghívnék a balatoni(Keszthely) nyaralómba kultúrált környezetbe. Én 42 éves sportos 185/85 értelmiségi férfi. Előtte egy ismerkedő randi nem ártana crazya
Részemről ha úgy alakul akár tartósabb barátság is lehetséges.
Kizárólag fotóval és elérhetőséggel várok érdeklődést.
Részemről ha úgy alakul akár tartósabb barátság is lehetséges.
Kizárólag fotóval és elérhetőséggel várok érdeklődést.
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Mikor és merre?
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 04. 01. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Uuuu azt nagyon adnám én is :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 01. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 19:16
Törölt felhasználó (3905732)

Sziasztok Zalaegerszegen van esetleg valahol glory hole lehetőség?
Privát üzenetben írjatok légyszi
Én is passzív oldalról
(Ez egy válasz valentin19 üzenetére (2023. 04. 01. szombat 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ha esetleg tudtok ilyen helyet szívesen vennék részt
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 01. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 19:16
Törölt felhasználó (3905732)

Sziasztok. Ma este Győr és környékén autós kirándulás....
Sziasztok
Holnap délután Zalaegerszegen leszünk, párokkal szívesen kalandoznánk.
Holnap délután Zalaegerszegen leszünk, párokkal szívesen kalandoznánk.

győri ötvenes-hatvanas hölgyet keresek ma estére
Sziasztok,
Ismerkednek parral Gyor-Moson-Sopron megyeben. Tobbesben jartas, igenyes, sportos srac vagyok. Utazni tudok.
Ismerkednek parral Gyor-Moson-Sopron megyeben. Tobbesben jartas, igenyes, sportos srac vagyok. Utazni tudok.
Vkit megtöltenék ma délután vagy este, privizz helyem van
Ma este Zalakaros vagy Nagykanizsa környékén keresünk feleség kenyeztetèsère pasit vagy párt autós kaland is megoldható kb 21 00 óra fele
Sziasztok. Írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 28. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 28. kedd 16:40
Törölt felhasználó (3697642)

Vas/zala megyebol keresunk igenyes, jokepu, ertelmes ferfi beszallot harmas szexre/cuckoldra! Irj uzit ha magadra ismersz!
Sziasztok. Ismerkednék párral Győr és környékén. Helyem van ,utazni is tudok. Csak olyanok akik komolyan gondolják!! Telefon beszélgetés elengedhetetlen!!
Zalaegerszegen most pasi?