Szentgotthárdon és kkén szívesen megnéznék egy kefélést! Nagyon izgat a dolog!
Vki most aki leszopna vagy leszopatna privizzen helyem van
Szopatnék Sopronba!
Párral ismerkednénk
Sziasztok! Pénteken indulnék Siófokról Sopronba. Nagyon nem kell sietnem. Szívesen elidőznék valahol.Tervezett útvonal: Siófok-Veszprém-Ajka-Sárvár-Sopron. De mehetek Pápa vagy Zirc-Győr felé is... Vasárnap meg vissza.
Feleségemnek keresnék masszőrt. Nem olyat aki szeret masszírozni, hanem képzettet. Komárom megye, Tata. Többit privátban! Merj fotót küldeni, vakrandi nincs!
Sziasztok!Most az eső ellenère kint bicajozom Püspökerdőben!Biszex párt keresek, kis kalandra!Csak aki komolyan gondolja, kor alkat nem számít!Csak a szándèk!
Ismerkednék.
Holnap délután Zalaegerszegen 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Holnap pár vagy vékony szőrtelen pasi csatlakozna egy kis kalandra hozzánk?
Ma kora délután Győr környékén megbízható párt vagy női fehérneműs uni val taliznék hely kellene kocsim van
Valaki esetleg a mai nap Szombathely es kornyekerol?
Akar kozos hoki ferfivel is belefer!
Hetero alapon!
Akar kozos hoki ferfivel is belefer!
Hetero alapon!
Sziasztok!Ma keresek dèlutánra Győrben kukkolható párt, igèny szerint be is segítenèk!Esetleg ha van hölgy vagy pár akik engem nèznènek, az sem akadály!Beszèljünk, talalkozzunk!Akár Püspökerdő, Cowalter Rábapart?!Csak gyertek el!!
Szia.Komáromban hölgyet lányt asszonyt keresek most először család alszik lent a garázsban ejtenek meg zárt ajtók mögött fent leszek irj
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok, Szentgotthárd környékén keresek extrém játékokatxkedvelő párt.

Sopronban leszopnam egy igényes fiú farkát.
Most, diszkreten.
Irj ha ok.
Hely van, most Sopronban
Helyes, igényes fiú vagyok.
Elvezesig akarom szopni a faszt.
Igényes, jó fiut keresek mostanra.
Full diszkréció mellett!
Most, diszkreten.
Irj ha ok.
Hely van, most Sopronban
Helyes, igényes fiú vagyok.
Elvezesig akarom szopni a faszt.
Igényes, jó fiut keresek mostanra.
Full diszkréció mellett!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Vas megyéből keresek lányt anyukát nőt minden jóra.diszkrét szexkapcsolatra.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok !Kanizsai srác vagyok!Párhoz csatlakoznék!Bi ok!