Zalaegerszegen ma este pasi?
Már régebben írtam de semmi válasz!!akkor miért írsz ide hogy keresel!
(Ez egy válasz Focis üzenetére (2023. 03. 22. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello. Érdekel valakit cuckold?
Győr ben
Sziasztok mostanában taliznék. Akár autós is .
Sziasztok középkorú vagy érettebb párhoz csatlakoznék 3-dikként kellemes időtöltéshez szexi játékokhoz.Kedves diszkrét 30 éveimben járó pasi vagyok.Izgatja a fantáziám még a kukkolás is meglesni párokat. Minden megoldás érdekel!Kellemes nap természet lágy ölén egy erdős területen autóban fák között szívesen kukkolnék.
Keresünk hölgy tagunk részére masszőrt erotikus masszázsra, kellemes befejezéssel. Elsősorban olyat, aki végzett masszőr. Mivel már csalódtunk érkező vendégben, a hölgynek van kritériuma. Jóképű, minimum 180 cm magas, sportos alkatú, átlagos méretű, pasi jöhet csak szóba. Túlsúly, extra méret kizáró ok. Részletek privátban.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Zala megyei telt novel ismerkednek hazibarat vagy szereto kapcsolat inteligencia apoltsag fontos!!
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan. Hely van. Írj!
Sopronban ismerkednék intelligens párral vagy hölggyel rendszeres erotikus kapcsolatra, sok mindenre nyitottan.
50/178680 megbízható, fiatalos férfiként keresek állandó partnereket a szabadidő kellemes eltöltésére.(Inkább privát levélben válaszoljatok)
50/178680 megbízható, fiatalos férfiként keresek állandó partnereket a szabadidő kellemes eltöltésére.(Inkább privát levélben válaszoljatok)
Sziasztok holnap napközben Győr környékén lazulnék jó fej hölgyel párral . Autóval randalírozok
Tundeméket ismerem személyesen a GG taliról. Normális pár!
(Ez egy válasz par84 üzenetére (2023. 03. 21. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 14:33

Szerintem valamit félre értettél.
. Tundem nem füzetős szexre gondolt….

Szerintem valamit félre értettél.
. Tundem nem füzetős szexre gondolt….
(Ez egy válasz Diszkrét00 üzenetére (2023. 03. 21. kedd 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 06:18

Nem vagy bunkó de ez nem fizetős oldal arra van más társkereső nézegesd azt
Ha itt ennyiszer írtál nekem,akkor miért írtál még privit is
nem lesz ám így köztünk barácság
(Ez egy válasz Diszkrét00 üzenetére (2023. 03. 21. kedd 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 06:18

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok,péntek este érett 50-60 körüli párhoz csatlakoznék nagy intímmel
Sziasztok fiatal pár vagyunk szivesen ismerkednék 50 év feleti párral egy jokis párcserére.
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan. Hely van. Írj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 20. hétfő 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 20. hétfő 11:13
Törölt felhasználó (875931)

Nem akarok bunkó lenni,de mi az a barácság??Ha jó dolog lehet vennék belőle