Hölgyeknek ajánlok élményekben gazdag masszázst vas megyében.
Sziasztok 22 utanra keresek sexpartnert. Szombathely, Sárvár környèkéről Autós kaland is bejön. Ápolt, borotvált 18as Írj
Sziasztok! 23-a, illetve 24-e estére keresek hölgyet vagy párt kölcsönös örömszerzésre, akár a szabadban is (Zala, Vas megye). Utazni tudok.
Győr és Mosonmagyaróvár környékén párral vagy női fehérneműs uni val taliznék hely kellene kocsim van.
Kiírhatnátok, hogy mikor szoktatok rendszeresen szexelni, mert engem is rdekelne.
(Ez egy válasz NagyFaszú üzenetére (2022. 09. 21. szerda 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk engem
(Ez egy válasz Adri39 üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyeim mai nap vagy 7végén kölcsönös kényeztetésre? Nyugat M.o előnyben, utazni tudok, infó kép vidinyó az adatlapomon
Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén ismerkednék nővel, esetleg párral.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok,
Ezen a héten péntek délutántól vasárnap délutánig ismét Győr környékén leszek, így szexelni vágyó nőkhöz, párokhoz csatlakoznék az ország ezen részén.
Ezen a héten péntek délutántól vasárnap délutánig ismét Győr környékén leszek, így szexelni vágyó nőkhöz, párokhoz csatlakoznék az ország ezen részén.
Sziasztok! Ma, kedden utazom Linzbe és útközben szívesen kalandoznék szimpatikus párral vagy hölggyel!
Szeptember 24.-én vas megyében egy csendes falu végi vendégházban swinger estet tartunk.
Akit érdekel , írjon privátot.
20 pár számára van férőhely, a létszám limitált.
Részletek üzenetben
Akit érdekel , írjon privátot.
20 pár számára van férőhely, a létszám limitált.
Részletek üzenetben
Holnap Zalaegerszeg én vagy környékén valaki.? Kukkolna e vki? Autó bán hokizok. Írj.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Pápa +50km-es körzetben valaki ma?
Sziasztok!
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 intimmel! írjatok!
Üdv: Atti
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 intimmel! írjatok!
Üdv: Atti
Sziasztok. Holnapi napra keresek part, hölgyet. Minden jóra. Mapkozben.
Sziasztok. Holnapi napra keresek part, hölgyet. Minden jóra. Mapkozben.
Sziasztok
Nekem azt mondják nagy, de mindenkinek más a nagy, ha gondoljatok írjatok és beszéljünk. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem azt mondják nagy, de mindenkinek más a nagy, ha gondoljatok írjatok és beszéljünk. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4605872)
2022. 09. 18. vasárnap 15:23
Pasit keresünk nagy mérettel.
Mosonmagyaróvár s környékén szexpartnerem keresem. Pár hölgy anyuka személyèben. Kor alkat nem számít. Sexi nagyi aki kívánja még a testi örömöket.