Valaki holnap reggel Sümeg és környéke?
Ma este valaki Keszthely környékén?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Sziasztok! Én és egy legjobb haverom keresnénk nőt, esetleg párt a hölgy örömére.
Szombathely-Sopron vasútvonalon.
22-23 évesek vagyunk, akik szívesen kényeztetnének egy nőt egyszerre.
Szombathely-Sopron vasútvonalon.
22-23 évesek vagyunk, akik szívesen kényeztetnének egy nőt egyszerre.
Vas megyében kalandoznék lánnyal

Sziasztok!
Ma délután illetve holnap egész nap keresek Győrből hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Ma délután illetve holnap egész nap keresek Győrből hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Sziasztok!
Ma késő este/éjjel pár vagy hölgy Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon?
Ma késő este/éjjel pár vagy hölgy Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon?
Szopni szeretnék helyem van privizz!
Szopatnék Szombathelyen!
Sziasztok. Mai napon Győr és környékén keresek jo kedvű ,vidám hölgyet ,párt . Enyhébb dolgok is érdekelnek kukkolás stb. De aktívan is részt veszek . Szép napot. Autóval utazom.
50 / 178 /80, jó méretű férfiként Sopronban ismerkednék intelligens hölggyel vagy párral, sok mindenre nyitottan.
Sziasztok! Párral illetve hölggyel ismerkednék, ápolt megbízható potens pasi vagyok! Várom privát üzeneteiteket!
Vas megyei Hölgy egy laza pezsgőzésre?
Győrben
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék
Sziasztok!Adatlapunk szerint keresünk pasit 3as hoz, de párokkal is szívesen ismerkednénk!!! Csak olyanok írjanak akik nem tűnnek el mikor a találkozóra kerül a sor!! Szép estét!!
Ma este Győr kkén kukkolnék autóban....Hölgy vagy pár?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok holnap délelőtt 2 bi pasihoz csatlakozna valaki?hely van Szentgotthárdon
Szopatnek,Keszthely es kornyeke
Sziasztok!
Ismerkednék nővel, esetleg párral Keszthelyen vagy annak környékén, olyannal, aki valóbban szeretne találkozni egy jó masszázsra. Szerintem nem bánnánk meg...
Ismerkednék nővel, esetleg párral Keszthelyen vagy annak környékén, olyannal, aki valóbban szeretne találkozni egy jó masszázsra. Szerintem nem bánnánk meg...