Sziasztok, Szombathelyi pártként keresünk nagyobb mérettel rendelkező partnert.
Most keresek pasit Zalaegerszegen. Hely van.
Strapa kancàt keresek hosszú távra. Kor alkat nem számít. Többszörös csúcsra törés a cél.
Sziasztok. Keszthely környékéről keresek aktív férfiakat rendszeres szexre. Hétköznap délután vagy szombat délelőtt. Hely kellene.
Parral hölgyel ismerkednék Győr vagy környéke
Hello!!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok. Autós kirándulás Győr és környékén most....
Zalaegerszegen holnap délelőtt pasit keresek. Helyem van.
Sziasztok
Ma este valaki Keszthely környékén?
Utazni tudok. Nyitott vagyok mindenre
Keress privátban.
Ma este valaki Keszthely környékén?
Utazni tudok. Nyitott vagyok mindenre

Keress privátban.
Jövő héten hölgyet meglátogatnék valamelyik délután minden jóra.. Zala, esetleg vas. írj ha gondolod.
Sziasztok!
Győr környékén igényes bi pár vagy pasi? Hosszabb távra keresek rendszeres partnert.
Győr környékén igényes bi pár vagy pasi? Hosszabb távra keresek rendszeres partnert.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Győrben keresek Hölgyet akivel bulizhatnék esetleg párt
Zalaegerszegen holnap délelőtt pasit fogadnék orális örömökre. Helyem van.
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Sziasztok
Hétvégére párt vagy pasit keresünk.
Fogadni és utazni tudunk. Kérjük, hogy csak ésszerű távolságból, és a korosztályunkból keresetek.
Hétvégére párt vagy pasit keresünk.
Fogadni és utazni tudunk. Kérjük, hogy csak ésszerű távolságból, és a korosztályunkból keresetek.
Szombathely és környékén keresek bi párt, pasit.
Passzív, uni vagyok, sub.
Passzív, uni vagyok, sub.
Sziasztok!Bi pasikènt keresek párt akár ma is Győrben!Minden megoldás èrdekes lehet számomra, csak gondoljátok komolyan;Kor-alkat mellèkes!
Mosonmagyaróvár s környékén szexpartnerem keresem hosszú távon. Hölgy anyuka személyèben. Elhanyagolt férj vagyok. Elhanyagolt hölgyet anyukát keresek.
Zalaegerszegen szombat délelőtt pasit kényeztetnék. Hely van. Orál.