Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
GYMS és Vas megyében keresnék lányt, hölgyet. 20 éves, sportos srác vagyok.
Sziasztok. Sopron és Bük köt keresek hölgyet vagy párt tartós diszkrét szex partneri -baráti kapcsolatra. 53 éves nem rosz pasi vagyok nem rossz mérettel.
Szia!
Érdekelne!
Puszi (Ez egy válasz Eznemsemmi üzenetére (2023. 03. 02. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 02. csütörtök 21:09
Érdekelne!
Puszi (Ez egy válasz Eznemsemmi üzenetére (2023. 03. 02. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Hétvégére párt vagy pasit keresünk.
Fogadni és utazni tudunk. Kérjük, hogy csak ésszerű távolságból, és a korosztályunkból keresetek.
Hétvégére párt vagy pasit keresünk.
Fogadni és utazni tudunk. Kérjük, hogy csak ésszerű távolságból, és a korosztályunkból keresetek.
Sziasztok!Győrben keresek most ma párt akik kalandoznának valamerre!Cowalter, rábapart, Püspökerdő!Csak akik komolyan gondolják!Kor alakat mellèkes!Várom jelentkezèseteket!
Délután kettő után Zalaegerszegen pasi?
Hello. Mostanában valaki? Privibe
Most a hét végén 2023. március 10-13-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg
Sziasztok.Nőnapra keresek a nejemnek biszex lányt-nőt.
Sziasztok!
Egy erdei séta alkalmával televernék egy 40+ puncit, és popsit!
Egy erdei séta alkalmával televernék egy 40+ puncit, és popsit!

Sziasztok!46 és 52 éves pasik keresnek Győrben alkalmankénti kötetlen szexkapcsolatra 40-50 es biszex párt,VAGY EGY HÖLGYET aki elfogadja 2 pasi enyhe bi közeledését!Férfival csak is orál szex megengedett,semmi más!Ápoltság és diszkréció fontos!Csak olyan írjon aki komolyan gondolja és mer is találkozni,és a találka előtt nem felszívódik!És nem levelezgetni szeretnénk feleslegesen ne raboljuk egymás idejét!Hely van és hét eleji napokra keressünk, délután 17 óra körül!Üzenet csak privátba!Köszönöm
Győrben hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék
Írj
Írj
Ma kora este pasi Zalaegerszegen? Helyem van kis orális kalandra. Privizz!
Sziasztok!
Ismerkednék nővel Keszthelyen vagy annak környékén, olyannal, aki valóbban szeretne találkozni, nem csak levelezni. Szerintem nem bánnánk meg...
Ismerkednék nővel Keszthelyen vagy annak környékén, olyannal, aki valóbban szeretne találkozni, nem csak levelezni. Szerintem nem bánnánk meg...

Vkit megtöltenék helyem van privizz
Zalaegerszegen hétfő, kedd kora este pasit keresek lightos dolgokra. Hely van.
Vki most vagy este? privizz Zala megye Vas megye
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!Szállás van!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!Szállás van!
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Mi a nagyobb méret?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 04. szombat 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 04. szombat 07:29

Törölt felhasználó (4605872)

Sziasztok, Szombathelyi pártként keresünk nagyobb mérettel rendelkező partnert.