Vki aki leszopna most? privizz!
Sziasztok. Írjátok nekem ha akartok találkozni hetfon.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok,Pápa és környékén keresek párt vagy lányt kölcsönös örömszerzésre hetero alapon
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Hely lesz.
hármas szexre keresek párokat helyem van veszprém megyében írj minden jobban benne vagyok
Sziasztok. Csütörtök délelőtt hyőrben ismerkednék. Jobban csajok párok de ki tudja bármi lehet.
Sziasztok!Zalai normális átlagos férfi vagyok jó mérettel.Lányokat,hölgyeket keresek erotikus kalandra.Szép napot!
Molett,telt hölgyel ,párral ismerkednék
Ma délután Győrben aktív pasival találkoznék
Sziasztok érett molett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez délutáni órákba Zala megyéből kedves diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Sziasztok!
Párthoz csatlakoznék, mindkét fél örömére, szeretek nyalni, szopni.
Párthoz csatlakoznék, mindkét fél örömére, szeretek nyalni, szopni.
Helló sziasztok! Győri lakos vagyok, szívesen csatlakoznék párhoz, vagy szingli csaj hozz. Utazni tudok Győr és környéke!
Házibarátkoznék Sopronban

sziasztok hölgyeket vagy párokat keresek egy jó szexre ma helyszin veszprém megye helyem van ha érdekel írj
Sziasztok. Igényes győri párosként hétköznap délelőtti szabadidővel párt,ESETLEG szóló pasit keresunk.
Sziasztok! Holnap este a Balaton déli partján szolid sw bulit tartunk! 2 párnak lenne még hely! Részletek privátba!
Sziasztok 2hét múlva Hévízen leszek estéim feldobásához társaságot keresek mindenben benne vagyok
Sziasztok! Ma estére hellyel rendelkezem győr aréna hotelben ha gondoljátok
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 04. 07. péntek 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 07:43

Sziasztok. Ma délután, estefelé autós kirándulás Győr és környékén...