Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Keszthely környékén valaki ma ?
Pàr, nő esetleg pasi?
Keszthely környékén valaki ma ?
Pàr, nő esetleg pasi?
Sziasztok.Zalaegerszegről valaki?
60 év felett ritka az érdeklődés, a megkeresés - pedig volna rá igény, csak közeli korosztályból
Sziasztok! Hölgyel, vagy párral ismerkednèk. Kizárólag hetero alapon.
Esti játékokhoz keresnék hölgyet vagy párt is Győrben skorpió pasi
Sziasztok . Hölgyel vagy párral ismerkednénk , komoly szándékkal szóval rövid beszélgetés után telefonos beszélgetés szeretnénk a két hölgy között . Képeket nem küldünk .
Párral ismerkednék Sopronban, sok mindenre nyitottan.
50es bi pasi keres helyel rendelkező pasit vagy párt minden jóra Győri legyen.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Ma esti oezsgőzéshez keresek holgyet párt esetleg Győrben
Ha erdekel írj írjatok skorpio pasi
Hali. Zalaegerszegen keresek kedd, szerda, csütörtök este 9 után pasit, akit kényeztethetek.
Privátban keress!
Privátban keress!
Sziasztok. Zalaegerszegen keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Ma esti oezsgőzéshez keresek holgyet párt esetleg Győrben
Sziasztok!Hölgyet párt keresek.
Maszírozni tudó vagy szertő hölgy aki picit többet is vállal? Zala,vas megye? írj
Hozzánk 3diknak a hölgy örömére?
(Ez egy válasz sopronifiatal üzenetére (2023. 01. 22. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 22. vasárnap 14:49

Sziasztok! 23éves srác vagyok, Sopron és környékén kalandoznék akár ma is. Kedves, nyitott természet vagyok, szívesen várom a privàt üzeneteket!

Sziasztok ! Párral ismerkednék a hét folyamán bármikor !

Holnap szabadnapom van. Így ma este szívessen meglátogatnék hölgyet,párt a nyugati határszél közelében.
Sziasztok! Fiatal (max 30) pasit keresünk a közelben (Keszthely) Privátba írj.