Sziasztok
A korosztályunkból keresünk pasit délutánra. Kérünk a közelünkből írj és csak akkor ha hajlandó vagy küldeni magadról képet!
A korosztályunkból keresünk pasit délutánra. Kérünk a közelünkből írj és csak akkor ha hajlandó vagy küldeni magadról képet!
Sziasztok középkorú vagy érettebb párhoz csatlakoznék 3-dikként kellemes időtöltéshez. Kedves diszkrét 30 éveimben járó pasi vagyok.Izgatja a fantáziám még a kukkolás is meglesni párokat. Minden megoldás érdekel!Kellemes szombati nap természet lágy ölén egy erdős területen autóban fák között szívesen kukkolnék.
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal, párral ismerkednék

Zalaegerszegen este 9 után pasit szopnék. Hely van, írj.
Ma este valaki Kanizsán? Helyem van, képet tudok küldeni!
Adatlapunk szerint keresünk hölgyet, esetleg párt
29 éves nő vagyok! korombeli, vagy idősebb milf jöhet szóba
Masszázs, lányos játékok, esetleg wellness tali, stb... PASIK NE!!
29 éves nő vagyok! korombeli, vagy idősebb milf jöhet szóba
Masszázs, lányos játékok, esetleg wellness tali, stb... PASIK NE!!
Szívesen kényeztetnek érettebb hölgyet 40+ írjatok mindent meghalgatok
Szia érdekel
(Ez egy válasz latyakka üzenetére (2023. 03. 10. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 10. péntek 18:25

Ma este szopatna valaki Győr és kornyékén?autóval megyek.diszkréten
Szombathelyen valaki?
Ma este szopatna valaki Győr és kornyékén?autóval megyek.diszkréten
Zalaegerszegen este 9 után pasi? Hely van.
Sziasztok. Még mindíg biszex lányt-nőt keresünk
Sziasztok!
Ma este győrben kis autós kaland,kukkolás? Párok, hölgyek? Utóbbi lehetetlen....
Ma este győrben kis autós kaland,kukkolás? Párok, hölgyek? Utóbbi lehetetlen....
Sziasztok! Pár vagy hölgy aki talizna ma este egy igényes, bevállalós, diszkrét pasival? Üzenetben keressetek és a továbbiakat megbeszéljük. Köszönöm!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Ismerkednénk pasival a feleség közös kényeztetéséhez..
Több 100 kilóméterről ne írj..Adatlapot olvass kérlek..
Arcos képet biztos kérünk,ennek tudatában írj..
Random randira nem megyünk,ezért szeretnénk látni..
Természetesen a méret is fontos.
Több 100 kilóméterről ne írj..Adatlapot olvass kérlek..
Arcos képet biztos kérünk,ennek tudatában írj..
Random randira nem megyünk,ezért szeretnénk látni..
Természetesen a méret is fontos.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ma vagy holnap este párral, hölggyel ismerkednék, kalandoznék. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Hétvegére höggyel vagy párral ismerkednék
Akár hosszabbtávra közös bulizáshoz szórakozáshoz
Akár hosszabbtávra közös bulizáshoz szórakozáshoz
Sopron és Szombathely környékén keresnék alkalmit, csak hölgyek és párok jöhetnek szóba! 20 éves vagyok, 182cm, sportos testalkatú