Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Ma, holnap vki Kanizsán?
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék ma holnap Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok
Dominát keresek Zalaegerszegen!
Sziasztok Vasmegyében kiverném valakinek a faszát...
Helló sziasztok, Győrbe, keresek szexpartner, utazni tudok!
Keszthely és környéki hölgyet nyalnék,akár a párja előtt is.
Dec. 29-30 szívessen ismerkednék hölgyekkel,párokkal a Sárvári fürdőben!
Sziasztok.Párhoz csatlakoznák.
Sziasztok Zala megyei novel ismerkednek extrém tag punci popsi játékokra imadok oklozes közben nyalni meretem 18/7
Elhanyagolt férj keresi szexpartnerèt. Hölgy anyuka személyèben. Hosszú távon. Kor alkat nem számít. Csak sex s más semmi.
Sziasztok, Vas Zala ismerkednék ha lenne egy kedves pár akit kukkolhatnék egy kis autóskaland??
dec 29 én délután Veszprémben dugható nő lesz. Ingyen és gumi nélkül. Olyan párt keresünk ahol a nő biszex és szintén gumi nélkül dugható. A férfi max 18 cm lehet és heteroszexuális. Ápolt igényes párt keresünk. Nálunk a férfi 40 éves 172cm magas 76kg. A nő 34 éves 176cm magas 66kg 75C a mellméret. Többesben még nem voltunk. Cél a nő szét kefélése. Szóló nőt is keresünk. Értelmes embereket keresünk. Akit érdekel küldjön telefonszámot.
Pápa és környékén (max 50km) valaki ma? Hely, kocsi van

Sziasztok!Biszex férfiként keresek párt Hegyeshalom Budapest vonalon!Ismerkednèk beszélgetnék aztán kiderül!Kor alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!!
Sziasztok!
Fiatal, értelmes és potens pasiként csatlakoznék a mai napon egy párhoz! Ha szívesen kalandoznátok ma, akkor keressetek bizalommal!
Győr és 100 km-es körzetében keresgélek.
Szép napot mindenkinek!
Fiatal, értelmes és potens pasiként csatlakoznék a mai napon egy párhoz! Ha szívesen kalandoznátok ma, akkor keressetek bizalommal!
Győr és 100 km-es körzetében keresgélek.
Szép napot mindenkinek!
Keszthelyen most bi pasi akit leszophatok?
Sziasztok!
12.29. csütörtök 12-17közöttre keresek hellyel rendelkező partnert/párt Győrben.
Igényes intelligens és diszkrét vagyok , ezt viszont is "elvárom".
12.29. csütörtök 12-17közöttre keresek hellyel rendelkező partnert/párt Győrben.
Igényes intelligens és diszkrét vagyok , ezt viszont is "elvárom".
Sárvári fürdőben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 27. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 27. kedd 11:09
Törölt felhasználó (4685590)

A hét folyamán bármelyik nap szívessen ismerkednék hölgyel/párokkal! Keressetek privátban! Szép napot!
A hét folyamán bármelyik nap szívessen ismerkednék hölgyel/párokkal! Keressetek privátban! Szép napot!