Sziasztok lányok,asszonyok.Virtuális társam keresem kortól függetlenül akinek virtuális szeretője lehetnék.Ha elhanyagolt vagy esetleg olyan elfojtott titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy nem mersz róluk beszélni de szívesen kipróbálnád esetleg el mondanád valakinek,akkor én vagyok a Te embered.Én egy nem független 38 éves srác vagyok aki hasonló cipőben jár és szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár valódi név nélkül teljesen diszkréten kiélhetjük vágyainkat.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor szeretettel várom privát leveled.Üdv.Tomi
Sziasztok!
Holnap délelőtt keresek Keszthelyen kalandot! Nő vagy pár érdekel!
Holnap délelőtt keresek Keszthelyen kalandot! Nő vagy pár érdekel!
Helló. Masszőrt ker bi fiú-lány személyében.Masszás után sok jó dolog tórténhet.Üziket privátban kérünk
Vki most vagy este? privizz!
Sziasztok! Hölgy, pár Szombathelyen? Hely van! Privátban írjátok!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok! Ma este pár akikhez lehetne csatlakozni!?
Szombathely-Celldömölk között keresek hosszú távon, fix megbízható bi partnert, 50 év felettit.
Melegek nem érdekelnek.
Melegek nem érdekelnek.
Sziasztok lány vagy pár minden jóra? Utazni és fogadni is tudok! Kamusok, melegek , kép gyűjtögetők kíméljenek! Üzenet privátba!
Sziasztok középkorú vagy érettebb párhoz csatlakoznék 3-dikként kellemes időtöltéshez szexi játékokhoz hétfő vagy kedd estére. Kedves diszkrét 30 éveimben járó pasi vagyok.Izgatja a fantáziám még a kukkolás is meglesni párokat. Minden megoldás érdekel!Kellemes szombati nap természet lágy ölén egy erdős területen autóban fák között szívesen kukkolnék.
Mai nap (vasárnap) párral, hölggyel találkoznék Sopron-Bécs-Hegyeshalom körzetében
Pápa és környékén keresek párt lányt egy heves és érzéki szexre
Sziasztok!Ma èjszaka keresek párt kukkolásra, kènyeztetèsre Győrben!Kor alkat mellèkes, csak gondoljátok komolyan!Minden megoldás èrdekel!!Keressetek!
Sziasztok! Zalai hellyel rendelkező párral buli - after ma??? Levelet privátba várunk

Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Győr és 100 km-es körzetében csatlakoznék egy párhoz! Megbízható, korrekt partner vagyok. Akár a mai napon is szívesen találkoznék! Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg személyesen.
Sziasztok. Masszásban jártas biszex fiut-lányt keresünk.Maszirozás után történhtnek jó dolgok is. Üziket privátba légyszi
Sziasztok. Masszásban jártas biszex fiut-lányt keresünk.Maszirozás után történhtnek jó dolgok is. Üziket privátba légyszi
Lemarad: Győr,vagy közvetlen környéke!
(Ez egy válasz erettnősex üzenetére (2023. 03. 18. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 18. szombat 16:12

Sziasztok!
Ma este pár,közös kukkolás,ha szimpatikus mindenki mindenkinek,esetleg sze a szabadban,kocsiban? Párok!
Priviben kommunikálunk a szimpatikus megkeresésekre,adatlapra!
Ma este pár,közös kukkolás,ha szimpatikus mindenki mindenkinek,esetleg sze a szabadban,kocsiban? Párok!
Sziasztok!