Párt keresünk ma estére ahol a fiú nem bi. Utazni tudunk.
Héviz-Balaton-Székesfehérvár vonalon ma este benne lennék minden földi jóban. 42 éves 186/84 méretes sportos igényes megbízható pasi hasonlót keres elsősorban nő vagy pár. Priviben írj!
Ma estére párt keresnénk.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Ma este szívesen nyalnék puncit kortól függetlenül,
de akár párokhoz is csatlakoznék.
de akár párokhoz is csatlakoznék.
Sziasztok!Ma este Veszprémben valaki?Éjfél körül benne lennék sokmindenben az Expresszós koncert után.Írj privátban!
Sziasztok!Ma este Veszprémben valaki?Éjfél körül benne lennék sokmindenben az Expresszós koncert után.Írj privátban!
Sziasztok!
Ma este,Győr és környékén autós kalandra keresek párt. Skár csak kukkolás is. Tudom,nem sok az esély,de...
Ma este,Győr és környékén autós kalandra keresek párt. Skár csak kukkolás is. Tudom,nem sok az esély,de...

Holnap este párok ismeretségét keressük Budapesten!
Olvassunk adatlapot is
Olvassunk adatlapot is

csaj vagy párt keresünk többesre hely van. Március 25 éjszakára.
Sziasztok! Átlagos párt keresünk normál testalkatig korban hozzánk hasonlót!
Sziasztok, feleségem közös kényeztetésére keresünk srácot 25 éves korig, aki egyben hosszutávú házibarátunk lenne! Mi 33/35. Udvarias kedves urak jelentkezését várjuk, Zala, Vas megyéből, csakis fénykép küldése után tudunk személyesen találkozni, ezt vegyétek figyelembe!! Köszi!!
Most Győrben valaki?
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Sziasztok Keszthely és közvetlen közelében csatlakoznék hölgyhöz vagy párhoz minden jóra
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Zalaegerszegen ma este is keresek pasit. Hely van.
Sziasztok! péntek délelőtt folyamán valaki?helyem van Szentgotthárdon
Sziasztok.
Holnap este 03.24. Mosonmagyaróváron inteligens, ápolt 28 éves srácként nagy vastag intimmel keresem szexpartnerem (partnereim). Hely adott.
Akár kukkold akár elhanyagolt anyuka, hölgy , feleség vagy szívesen néznéd hogy más kezeli párod? Vagy más perverz ötleted van? Minden jóban is benne vagyok.
Ha esetleg felkeltettem érdeklődésed várom privát üzeneted.
Holnap este 03.24. Mosonmagyaróváron inteligens, ápolt 28 éves srácként nagy vastag intimmel keresem szexpartnerem (partnereim). Hely adott.
Akár kukkold akár elhanyagolt anyuka, hölgy , feleség vagy szívesen néznéd hogy más kezeli párod? Vagy más perverz ötleted van? Minden jóban is benne vagyok.
Ha esetleg felkeltettem érdeklődésed várom privát üzeneted.

Zalaegerszegen ma este pasi?