Sok szerencsét hozzá
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 03. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 19:24
Törölt felhasználó (4707286)
Sziasztok. Most szombat este vagy vasárnap szívesen társulnék.
Zala és a környező megyékből párt keresek.
Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Sopronban ismerkednék: elsősorban intelligens párral.
Szombathelyről.keresnek női partnert akár lazább vagy extrémebb vadabb együttlétre
bármi ami jólesik
bármi ami jólesik
Sziasztok! Kinek lenne ma kedve kalandozni? Privát írjatok!
Holgy ismeretseget keresem, hossszu tavra
Ha szeretnél egy jót dugni, és laza BDSM, akkor keress. (Vas, Zala, Balaton déli part)
Sziasztok!
Ma délutánra keresek kalandot pár vagy hölgy személyében!
Ma délutánra keresek kalandot pár vagy hölgy személyében!
Ma este 21 után szopnék Zalaegerszegen. Helyem van hozzá. Bi vagy kíváncsi hetero is ok.
Sziasztok!50 - 60 as hölgy partnerem keresném Badacsony környékéről kellemes időtöltés a cél..
Sziasztok! Környékünkről, fogadni tudó ff partnerünket keresük ma estére.
Vasárnap délelőtt 10-11 között, Sárvár -> Sopron útvonalon keresek közös orálra.
Sziasztok. Én szívesen meglesnélek titeket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 03. péntek 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 08:50
Törölt felhasználó (4706892)
Fú ez izgi. Merre voltak? Lehet ma mi is kimegyünk,hátha meglep minket valaki....nagykanizsa
Pár csere holnap valaki Zalakaros v környéke????
Hosszútávú kapcsolat reményében keresek szimpatikus házaspárt, ahol a férj biszex érdeklődésű.
Minden téren megbizható és igényes diplomás pasi vagyok átlagos alkattal és mérettel, sok spermával (izgalmi állapottól függően 8-12 spricc...)
Édeshármas találkákra vágyom mindenki mindenkivel alapon, ahol a feleség közös kényeztetése mellett a férjjel is kölcsönösen és finoman leszopnánk egymást, de vállalom egyoldalúan is, tehát ha csak én szopnék...
Szép napot.
Minden téren megbizható és igényes diplomás pasi vagyok átlagos alkattal és mérettel, sok spermával (izgalmi állapottól függően 8-12 spricc...)
Édeshármas találkákra vágyom mindenki mindenkivel alapon, ahol a feleség közös kényeztetése mellett a férjjel is kölcsönösen és finoman leszopnánk egymást, de vállalom egyoldalúan is, tehát ha csak én szopnék...
Szép napot.
Összefuthatnánk egy este..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 03. péntek 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 09:29
Törölt felhasználó (4706892)
Nagykanizsai párok! Nincs kedve valakinek a szabadban/autóban sexhez? Minket nagyon izgatna ha mások is sexxelnének a mellettünk lévő autóban!
Sziasztok,ma esti órákban Győrben cumiznèk. Helyes és diszkrét srác vagyok. Helyen van.
Ma este én is szabad leszek.Mellétek parkolnék kicsit leskelődni.(Lehet,hogy párban leszünk).
(Ez egy válasz Doktornénipártkeres üzenetére (2024. 05. 05. vasárnap 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretném ha valaki rányomulna a feleségemre .Adok elérhetőséget .Írj bátran .Köszönöm szépen

vazelinator

robi