Sziasztok! Holnap este 6 körül jó lenne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 10:31
Törölt felhasználó (4605872)

Sziasztok, Szombathelyi pártként keresünk partnert diszkrét szimpatikus, nagyobb mérettel rendelkező férfi személyében.
Zalaegerszegen szerda délelőtt pasit kényeztetnék orálisan
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Sziasztok!Csütörtök délelőttre keresünk párt párcserére!Női bi elfogadott
Sziasztok! Hölgy, pár Szombathelyen? 49 éves, szingli, hellyel rendelkező pasi vagyok. Privátban írjátok!
Sziasztok, Szombathelyi pártként keresünk partnert diszkrét szimpatikus, nagyobb mérettel rendelkező férfi személyében.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok.holnap délelőttre keresek lányt vagy párt Szentgotthárdon.helyem van diszkréció adott és elvárt
Autós kalandra keresek párt Zala Vas megyéből izgatja a fantáziám a kukkolás egy erdős elhagyatott területen, kedves diszkrét pasi vagyok!
Sziasztok.
Győri párt keresek. Vannak? Mindenki örömére
))
Győri párt keresek. Vannak? Mindenki örömére

Hwello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok!
Ma 18 óra után Budapest - Mosonmagyaróvár, vagy Budapest - Sopron útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Ma 18 óra után Budapest - Mosonmagyaróvár, vagy Budapest - Sopron útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Sziasztok!
Ma délután pár autós kalandra,kukkolásra,győr vagy környékén?
Ma délután pár autós kalandra,kukkolásra,győr vagy környékén?
Vki most vagy este? Zala megye Vas megye??? privizz!
Február 26-án Vasárnap éjféltől reggelig Szombathelytől 20 km-re egy kis faluban ki kurogatná a csillogó seggem?Aki kurogatná az írjon..
Hölgyek, párok most cumwalking Kowalteren Győrben, vagy bárhol?
Sopronban ismerkednék intelligens, nyitott párral. (kukkolástól akár az extrémebb játékokig.)
Privire írjatok...azt előbb látom.
Privire írjatok...azt előbb látom.
Sziasztok! A XXIV. Balatonkör kerékpáros túrára, 2023. május 13-14 (Zamárdiból indulva) között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Sziasztok! A XXIV. Balatonkör kerékpáros túrára, 2023. május 13-14 (Zamárdiból indulva) között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Délelőt Győrben egy kemény farkat bekapnék , vagy egy lucskos puncit nyalnék , de akár mindkettőt