Zalaegerszegen időseb hölgyet nyalnék. Privátban keres
Sziasztok! Uni vagy aktív srác (esetleg kíváncsi hetero) aki ma ráérne?
Hely Pápán van

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szívesen nézném mások szexuális játékát... vagy volnék "szexuális segédeszközük".

Van itt olyan fiú akit érdekel ruhapróbás kukkolás, Győrben?
Olyat keresnék aki fiatal, sportos, jóképű és még is mer szólítani egy lányt.
Prívátban a részletek
Olyat keresnék aki fiatal, sportos, jóképű és még is mer szólítani egy lányt.
Prívátban a részletek
Sziasztok! Ismerkednék lánnyal/nővel, párral, hosszútávú alkalmi kapcsolat céljából, Szombathely-Sopron és környékén.
Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Heviz vagy kozvetlen kozeleben holgyek parok egy masszazs erejeig?
Most valaki Győr környékén?
Zalaegerszegen időseb hölgyet nyalnék. Privátban keres.
Sziasztok!Ismerkednèk Szombathelyen!
Erett novel ismerkednek imadok oklozes közben nyalni meretem 18/7 privát üzenet parokkal is dp fisting squirt szendvics
Sziasztok!Holnap valaki Veszprém környékén?Hely van,olvass adatlapot!!
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Győrbe Kedd,szerda.csütörtöki napokon 16 óra körül 2 pasi keres egy harmadik 40-50 es pasit csakis kimondottan kőlcsőnős óral szexre! Mi 46 és 52 évesek vagyunk,hely van! Ápoltság és diszkrécióra fontos! Csak olyan írjon aki találkozni is mer, nem levelezgetni szeretnénk feleslegesen ne raboljuk egymás idejét!Tudd mit akarsz, és merj találkozni is, nem csak fantáziálni!Üzenetet csak is privátba!
Győr és környékén keresek lányt, párokat. 23 éves sportos srác vagyok.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok!
Hely, kocsi van!
Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok!
Hely, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednek bi fiukèn csak és kizárólag párral!Kor alkat mellékes!Keressetek!
Valaki megszopatna egy 50es bi pasit!! Vas- Burgenland
Szopatok most vagy este privizz!