Sziasztok. Ma este Győrben és környékén autós kirándulás...
Sziasztok!Ma este szívesen találkoznèk valakivel Szombathely, Sárvár, Celldömölk vonalon!
Keszthely környékén valaki ?
Hely van privátban keress.
Hely van privátban keress.
Vki ma este??? privizz
Akkor probálkozunk meg a lehetetlennel. Sziasztok! Szombathely és környékén VALOS páral,hölgyel ismerkednék,hölgyeknek masszázst is vállalok,átlagos testem,és átlagos farok méretem van,igen tudom igy nehéz lesz az ismerkedés mert itt,mindenki csak a kigyurt átlagnál nagyobb méretet keresi.
Ma este pasit párt fogadnánk feleség kenyeztetèsère
Marcali környékén ma este pasi, srác?
Zalaegerszegen ma este pár vagy bi pasi ráérne játszani?
Sziasztok! Kukkolható párt keresek vas megyében! Ha van ilyen , akit izgatna , ha van egy néző jelen
az írjon.

Mosonmagyaróvár környékén keresek elhanyagolt anyukát, mamit, lányt, kölcsönös élvezetes játékokra csók a puncikra!!
Mosonmagyaróvár környékén keresek elhanyagoltanyukát, mamut lányt, kölcsönös élvezetes játékokra csók a puncikra!!
Szombathely környékén keresek hölgyet, párt.
szombat estérekeresünk paartneremmel párt...hölgyet v kezdö bi pasit!!! vas-zala megye!!!
Szombathely, kukkolnék, csatlakoznék valakikhez.. esetleg spricc a számba

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Szóló pasiként keresem azt a hölgyet/párt akivel egymás társaságát élvezzük. Rólam pár szóban: Ápolt, normál megjelenésű, nincsen káros szokásaim, tapasztalt pasi, átlagnál nagyobb intim és vastagság.
Most vagy este illetve hnap délután vagy este állok hölgyek párok rendelkezésére,nagy méretű pasi szóba jöhet! Privizz!
Sziasztok Győr környéke ?
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Privát üzenetet írj!
Sziasztok!
Ma este szívesen találkoznék párral, masszázs rendelhető, részletek privátban!
Ma este szívesen találkoznék párral, masszázs rendelhető, részletek privátban!