Ma este esetleg pár vagy lány Szombathelyen? Önzetlen, odaadó 40es férfi vagyok...
Zalaegerszeg most?
Sziasztok! Igényes, kíváncsi pasi keres autós párocskát egy kis kalandra, akár "csak" kukkolásra ma délelőtt vagy kora délután, Győr környékén.
Jó reggelt . Mai napon Győrben kaland ,Huncutság? Autóval vagyok napközben.
Valaki ma egy kis kalandra pár nő pasi?
Sziasztok! Dèl körül vègzek Zalaegerszegen, ha van olyan hölgy, vagy pàr, aki szeretnè, hogy csatlakozzak hozzà, jelezzen!
+36306770589
Köszönöm annak, aki keres!
Zsolt
+36306770589
Köszönöm annak, aki keres!
Zsolt
Győr környékén kerek lányt,párt,feleséget. Én 30 éves jóképű pasi . Fiuk nem érdekelnek.sms,írj bátran.
Péntek délelőtt Zalaegerszegen nálam pasit kényeztetnék orálisan. Privizz.
Sziasztok, szombat este lenne pár vagy hölgy akihez csatlakozhatnék? Szívesen vagyok párokkal hármasban. A hölgy örömére
Szopatok most vagy este, privizz!
Partnert keresek.
Győr környékén keresek párt,lányt,feleséget. 30 éves jóképűpasi vagyok. Fizk nem érdekelnek!!!
Sziasztok! Most Sopronban nő esetleg pár, aki találkozna?
Péntek egész éjszakára! Mosonmagyaróvár és Győr környékén bisex párral vagy női fehérneműs uni val taliznék hely kellene kocsim van.
Sziasztok
Ma valaki pár nő estleg pasi?
Keszthely mellet van hely.
Privátban keress.
Ma valaki pár nő estleg pasi?
Keszthely mellet van hely.
Privátban keress.
Sziasztok!Most bicajozom Győrben
Keresek biszex párt kukkolásra,vagy hogy esetlegesen kènyeztetèsre!Csak komolyak akiknek nem csak a szájuk nagy

Nagy kár, hogy messze vagy..belevaló férfias elhanyagolt férjnek lennék a szeretője, ami a csövön kifér jeligére
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 09. szerda 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 09. szerda 21:04

Törölt felhasználó (4558842)

Kalandvágyó biget keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Anyuka vagy elhanyagolt hölgy személyében. Elhanyagolt férj vagyok.
Kalandvágyó biget keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Anyuka vagy elhanyagolt hölgy személyében. Elhanyagolt férj vagyok.
Zalaegerszegen holnap és holnapután délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Privizz!
Ma este leszopatnék vkit helyem van privizz Zala megye!