Zala megyei eret nőt okloznem házaspárt szopatnek 18/7 borotvált intim
Sziasztok!
Csütörtök, péntek délután vagy kora esti órákban szívesen ismerkednek, találkoznék hölgyekkel esetleg parokkal!
Csütörtök, péntek délután vagy kora esti órákban szívesen ismerkednek, találkoznék hölgyekkel esetleg parokkal!

Sziasztok! Lánnyal illetve párral ismerkednék aki fiút keresne.

38 éves passzív Szombathelyi srác keres aktív partnert akár azonnal is.Kocsidban szabadban is jó nekem.Privátban írj!
Hali miről lenne szó?
írj privit (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 10. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 10. hétfő 19:12
írj privit (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 10. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4651824)

Holnap vki Zalaegerszeg en? Akivel el tudnánk menni egy lányhoz.. 2ffi 1 nő felállás.
Holnap vki Zalaegerszeg en? Akivel el tudnánk menni egy lányhoz.. 2ffi 1 nő felállás.
sziasztok párokkal ismerkednék Zala Vas megyéből tudok fogadni is este 23:30 ig van szabad helyem privibe lehet érdelödni vagy chaten
A héten keresnék valamelyik délutánra maszírozni tudö hölgyet aki picit többet is vállal. Zala, Vas írj.
sziasztok párokkal ismerkednék Zala Vas megyéből tudok fogadni is este 23 ig van szabad helyem
Sziasztok! Győrbe keresek párt vagy nőt alkalmi szex-re hosszútávon. 23 éves 180 cm magas vékony,izmos srác vagyok aki max 32 éves korig ismerkedne. Előre is köszönöm, többit privátban megtudjuk beszélni!
Szívesen nyelem !
(Ez egy válasz Popót üzenetére (2022. 10. 09. vasárnap 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
30 éves pasi vagyok, Sárvár 100km környékén keresek párt vagy hölgyet, akár mai nap is, minden jóra nyitott vagyok, nyalni azt nagyon imádok jó hosszan finoman ☺️
30 éves pasi vagyok, Sárvár 100km környékén keresek párt vagy hölgyet, akár mai nap is, minden jóra nyitott vagyok, nyalni azt nagyon imádok jó hosszan finoman ☺️
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Lakasomon teljes diszkréció mellett várom kielégítetlen, elhanyagolt hölgyek jelentkezését!
Péntek estére 2-3 potens fiatal jó méretű biszex férfi társaságát keresnénk feleségemmel. Legyen helyetek és legyetek potensek.
Sziasztok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Pasit keresünk feleség közös kényeztetésére Győr környékéről.
Akit már elutasítottunk kérjük ne írjon..
Kamusok kíméljenek abból rengeteg van..
Állandó házibarátot keresünk,akivel néha jól érezhessük magunkat..Méret is számít...
Ilyenek hogy arra járok fuvarba,kíméljenek..
Akit már elutasítottunk kérjük ne írjon..
Kamusok kíméljenek abból rengeteg van..
Állandó házibarátot keresünk,akivel néha jól érezhessük magunkat..Méret is számít...
Ilyenek hogy arra járok fuvarba,kíméljenek..
Október végén pár napot eltöltünk Lentiben és Bükbe! Hölgyet keresünk aki a pár hölgy tagját kényeztetné.
Kedden Bukfurdon valaki? Szauna….
Győr és környéki autós szexre vagy panzióba keresek lányt aki szereti ha jól lerendezik! Elhanyagolt gyerekes anyukák is írhatnak! Én jóképű igényes 40 év. TV2chetes lányok előnyben!!!