Valaki jön ma a Sárvárfürdő szaunavilágába?

Sziasztok!
Ma este Győr 100 km-es körzetében ismerkednék egy párral. Ha van kedvetek, hozzunk össze egy jó estét!
Ma este Győr 100 km-es körzetében ismerkednék egy párral. Ha van kedvetek, hozzunk össze egy jó estét!
Üdvözlet
Zalaegerszegen Zala megyében keresek domináns partnert Férfi ,Nö vagy Pár személyében
Potens nagyfarkú szolga lelkű hàzibaràtként
köszönöm szépen
Zalaegerszegen Zala megyében keresek domináns partnert Férfi ,Nö vagy Pár személyében
Potens nagyfarkú szolga lelkű hàzibaràtként
köszönöm szépen
Mi is elnézünk délután
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 03. hétfő 19:15

2022. október 7-10-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy keressenek meg itt.
Sziasztok Győr környékén keresünk párt párcserére.
Sziasztok!
Mai napra keresnék Nagykanizsán kölcsönös orálra.
Helyem van!
Mai napra keresnék Nagykanizsán kölcsönös orálra.
Helyem van!
Sziasztok! Ismerkednék lánnyal/nővel lakhelyem 40km-es körzetében.
Nagykanizsai vagy környéki idősebb hölgyet, párt keresek gyengéd, érzéki vagy akár szenvedélyes szexre mindkét fél örömére!
Ápolt, sportos, igényes, fiatalos kinézetű, jóképű, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Ápolt, sportos, igényes, fiatalos kinézetű, jóképű, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
sziasztok mehetek én is?
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2022. 10. 07. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok
Hetvégén pár , bi pár akikkel el lehetne tölteni par órat vagy az egész hétvégét sok sok " huncutkodással " ?
Hetvégén pár , bi pár akikkel el lehetne tölteni par órat vagy az egész hétvégét sok sok " huncutkodással " ?
Négyes játékokhoz keresünk bi párt! Komárom Esztergom megye!
A Hungest Bük Hotelben leszünk, ez a régi 3*-os Hotel Repce
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2022. 10. 07. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Szállodába vagy magánház?
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2022. 10. 06. csütörtök 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Jövőhétre keresnék maszírozni tudö hölgyet aki picit többet is vállal. Zala, Vas írj. (Nembaj ha van párod)
Ma esti kalandra nővel-párral ismerkednék.
40es pasi vagyok!
Sopron-Győr környéke.
40es pasi vagyok!
Sopron-Győr környéke.
Sziasztok! Nőkhöz illetve párokhoz csatlakoznék Szombathely környékén!
Holnap dèlelőtt tehén valaki hellyel rendelkező. Benne vagyok mindenben. 40 èves átlagos sràc vagyok
Sziasztok!
Keszthelyen keresnék hölgyet, vagy párt, akikhez csatlakozhatnék.
Köszi a figyelmet.
Keszthelyen keresnék hölgyet, vagy párt, akikhez csatlakozhatnék.
Köszi a figyelmet.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!