2022. október 7-10-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy keressenek meg itt.
Sziasztok!
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szivesen ismerkedne?
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Valaki ma Sümeg Tapolca Keszthely környékén? Bi pasi vagy pár?
Bisex párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére Győr és Móvár környékén keresek uni vagyok!
Sziasztok!
Győrből igényes hölgyet, párt keresek!
Igényes, izmos, diszkrét, többesben tapasztalt pasi vagyok! írjatok! Hely, kocsi van!
Üdv: Atti
Győrből igényes hölgyet, párt keresek!
Igényes, izmos, diszkrét, többesben tapasztalt pasi vagyok! írjatok! Hely, kocsi van!
Üdv: Atti
sziasztok van itt olyan valós pár aki fiatal srácot keres magukhoz 3adiknak lehetőleg Zala Vas Somogy Győr Moson Sopron megyéből privibe vagy üzenetbe lehet írni nyugodtan
Sziasztok mai napra keresek lányt vagy párt helyem van Szentgotthárdon diszkréció adott és elvárt
Sziasztok!Ma éjszaka?Most? pár? hölgy?Akinek akiknek lenne kedvük Bicajozni egyet Győrben?Akár a városban vagy bármerre?Bicaj?Ismerkedés?Aztán amit akartok szeretnétek!Kor alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!!Írjatok nagyon várom!!
Sziasztok!A jövő hét második felében a Balaton körül bringázom.Szállásom nincs éjszakára de ha lenne itt olyan hölgyemény aki tudna segiteni mondjuk egy éjszakára nem lennék hálátlan.Szivesen kényeztetném cserében.Szép estét.
Valaki masszázst vállal Zalaegerszegen?
Hölgyeknek masszázst vállalok,párokkal ismerkednék,privátba várom üzeneteket.
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 02. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 02. vasárnap 15:10
Törölt felhasználó (353625)

Szia
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 02. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 02. vasárnap 14:59
Törölt felhasználó (353625)

Egyik délelőtt kezdő kivàncsival?Győr-móvàr?
Egyik délelőtt kezdő kivàncsival?Győr-móvàr?
Sziasztok. Kedden valamikor móváron környékén valaki esetleg?
Sziasztok.Párokhoz csatlakoznék,hölgyeket keresnék alkalmi szexre.Győr-Komárom környéke?38 éves győri férfi vagyok.
Sziasztok
Győri férfiként pár vagy bi ferfitagú pár házi barátja lennék
Akár teljes közös hetvégékre is
Győri férfiként pár vagy bi ferfitagú pár házi barátja lennék
Akár teljes közös hetvégékre is
Győr és környékén pár? Pár cserés szex?
Győrbe van massage szalon.ott nem kell kamu hírdetés!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 02. vasárnap 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 02. vasárnap 07:01
Törölt felhasználó (343129)

Győri masszőrt keresünk hölgy részére.