Helló sziasztok, Győrbe valaki szex?
sziasztok. ma este hetero pasi aki dugna az aszonyt es el is jön zalakarosra? valaszt csak privatban varjuk, itt a falon nem reagalunk.
Keszthely környékén valaki ?
Privátban keress
Privátban keress
Valakik most egy kis autós izgalomra Győr körül?

Sziasztok. Igényes pasiként keresek ápolt igényes hölgyet vagy párt hosszú távra. Várom privát üzeneted.. Helyileg Győr és környéke.
Sziasztok !
Most szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok . Jövő hét elején 2 éjszakát Bükfürdőn töltünk . Ismerkednénk . . .
Zalaegerszegen találkoznék pasival lightos dolgokra ma kora este.
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok!
Ma este Győr 100 km-es körzetében ismerkednék egy párral. Ha van kedvetek, hozzunk össze egy jó estét!
Ma este Győr 100 km-es körzetében ismerkednék egy párral. Ha van kedvetek, hozzunk össze egy jó estét!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Van esetleg olyan párocska, aki szívesen venné egy diszkrét pasi csatlakozását autós kalandra ma este, Győrben?
Sziasztok! Holnap Győrben leszek szívesen elütném az időt egy nővel vagy párral!

Vasárnap párral, esetleg hölggyel ismerkednék,találkoznék egy fergeteges szexcsata reményében. Sportos,többesben tapasztalt, kitartó, intelligens negyvenes vagyok. Zalaegerszegen leszek, ahol hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is dunántúli viszonylatban.
Sziasztok
Ma délelőtt Szombathelyen spontán akcióra hölgy,pár
???
Moto
Ma délelőtt Szombathelyen spontán akcióra hölgy,pár

Moto
Nagykanizsai vagy környéki idősebb hölgyet, párt keresek gyengéd, érzéki vagy akár szenvedélyes szexre mindkét fél örömére!
Ápolt, sportos, igényes, fiatalos kinézetű, jóképű, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Ápolt, sportos, igényes, fiatalos kinézetű, jóképű, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Zalaegerszegen találkoznék pasival lightos dolgokra ma kora este.
Helyem van.
Helyem van.
2022. október 7-10-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Zalaegerszegen ma kora este pasi?
Helyem van.
Helyem van.
Helló, sziasztok, 25 éves vagyok, csatlakoznék párokhoz. Vagy szingli csaj hozz!
Sziasztok!
Keszthelyen keresnék olyan hölgyet, akit orálisan kényeztethetnék hosszasan viszonzás nélkül. Pár is lehet.
KÖszi a figyelmet!
Keszthelyen keresnék olyan hölgyet, akit orálisan kényeztethetnék hosszasan viszonzás nélkül. Pár is lehet.
KÖszi a figyelmet!