Ma este pasit fogadnànk 3as szexre.
Valós nővel ismerkednèk vas megyében!
Leginkább párokkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 05. szerda 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 05. szerda 16:23

Törölt felhasználó (4681641)

Hétvégén Sopronban leszünk, szívesen ismerkednénk.

Hétvégén Sopronban leszünk, szívesen ismerkednénk.

Mosonmagyaróvár s környékén párt elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Esetleg sexi nagyi aki kívánja még a testi örömöket.
Sziasztok. Egesz heten délutan 14-15 körüli időpontban szexkapcsolatot keresek. Szopatas... Szombathely Sárvar és környékéről. Irj
Sziasztok! Szombaton (10.08) lenne valaki Győrben vagy akár a környékén, akivel lehetne dobni egy laza bulit? Nyilván hölggyel lenne a legjobb, de párokat sem utasítok vissza! Pasik, akik leszopnának, köszibocsi, de nem érdekel... írjatok privátban, összehozunk valamit! Akár emailben képet is küldök
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Győr Mosonmagyaróvár környékén keresek hellyel rendelkező bisex párt közös élvezetes játékokra
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Most pucsitva várlak dugasra, bekotott szemmel.
No duma és körítés, bejossz es faszra éhes forró seggem kedvedre szét kurhatod. Most ráérek. Sopron. Részletek, cim stb privátban
No duma és körítés, bejossz es faszra éhes forró seggem kedvedre szét kurhatod. Most ráérek. Sopron. Részletek, cim stb privátban
Sziasztok!Szép napot!Bicajozásra-sétára-beszélgetésre keresek hölgyet -párt!Ha közben alakulna valami sem lenne ellenemre,de ez csakis rajtatok múlik!Győrben akár belváros akár városon kívül!Kor alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!Sziasztok!
Hétvége folyamán lesz itt ismerkedésre nyitott pár a Sárvári fürdő szaunarészlegén?
Sziasztok! Szombaton , hölgy aki eljönne Bükre szaunaestre velem szombaton ? 46 éves vagyok
Falcotol
Szombathelyen aki számba verné a farkát írjon a falcitól nem mesze parkolok
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Zalaegerszegen ma pasi este 9 után? Helyem van.
Győr Mosonmagyaróvár környékén ma este hölgy, pár? PM ben írj. Köszi
Sziasztok.Hölgyeket,párokat ketesek Győr-Komárom környékéről.