Sziasztok !! Búvóhelyet keresek ,lakást szobát ami 3-4 órára is kiadó Győrben ?? Valaki tud jó helyet ?? Köszii
Sziasztok! Fiatal fiúként keresem nők illetve párok társaságát hosszútávon, lakhelyem 40km-es körzetében
Sziasztok!
Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki ma este randizna?
Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki ma este randizna?
Sziasztok! 40 év alatti hölgyet keresek Vas ás Zala vármegyéből.
A kommunikáció is fontos ...
Kérem, lehetőleg privátban írj. Köszönöm

Te, kötöttségek nélküli gátlástalan sex partnert kerestél. Erre azt válaszoltam, hogy Én nem csak szex partnert keresek Annál azért komolyabbat, ha lehet. A lényeg, hogy Nem keresek komoly kapcsolatot, de Csak szexet sem egy ismeretlennel. Talán félreérthető voltam. ... Mivel te már viberen nem kerestél én sem fogok irni.
(Ez egy válasz Drgabor88 üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 28. vasárnap 17:01

Igen abban maradtunk hogy még beszélünk, de ahogy írtad is viberen te komoly kapcsolatot keresel, nem csak egy szimpla szimpátián alapuló szex kapcsolat érdekel. Én elmondtam hogy engem ilyen érdekel, kölcsönös szimpátia alapuló szex kapcsolat, legyen az pár, vagy egyedülálló hölgy... de írhatsz nyugodtan viberen szívesen válaszolok
Igen abban maradtunk hogy még beszélünk, de ahogy írtad is viberen te komoly kapcsolatot keresel, nem csak egy szimpla szimpátián alapuló szex kapcsolat érdekel. Én elmondtam hogy engem ilyen érdekel, kölcsönös szimpátia alapuló szex kapcsolat, legyen az pár, vagy egyedülálló hölgy... de írhatsz nyugodtan viberen szívesen válaszolok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 28. vasárnap 12:31
Törölt felhasználó (3878652)

Vas megyében hölgyet, párt, és bi iránt érdeklődő hetero férfit keresek.
Bocs, nem nektek szántam.
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
60 felett sem rosszak
(Ez egy válasz jobannrosszbann üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Győri valos pár párral kikapcsolodna mostansban!
Szopni vágyó fiatal ma este vagy délután??helyem van, privizz!
Sopron és Szombathely közt keresek hölgyet vagy párt akivel ellehetne menni nudizni vagy natúr szaunába.

Törölt felhasználó (4129052)

Mert nem tudják, hogy 40 felett a leglobbak a párok
Sziasztok, sportos egyedülálló srác ismerkedne hölggyel/párral csakis heteró alapon, képek az adatlapon.
Főleg ha van mit fogni a hölgyön
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 28. vasárnap 10:21
Törölt felhasználó (4129052)

Mert nem tudják, hogy 40 felett a leglobbak a párok
szia....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 28. vasárnap 12:31
Törölt felhasználó (3878652)

Vas megyében hölgyet, párt, és bi iránt érdeklődő hetero férfit keresek.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Párt nem keresel?
(Ez egy válasz Tapintás6 üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 28. vasárnap 11:12

Azért ez nem pontosan igy volt! Én azt gondoltam, hogy még beszélünk. Azt elfelejtetted közölni hogy részedről ennyi volt, de te tudod...