Azt tudom, de nem rátok értettem
(Ez egy válasz páros04 üzenetére (2022. 08. 27. szombat 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia sziasztok szívesen csatlakoznék a hétvégén párhoz vagy unatkozó sex szerető csajszihoz írj telszámot
Elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít. Masszázs órákon át. Jó fiú. Igènyes pasi.
Szombat estére párt keresünk.
Természetesen. Mivel egy megszokott társaság bizt, ott leszünk.
(Ez egy válasz Frédi és Vilma üzenetére (2022. 08. 27. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Győr-Pápa-Veszprém vonalon ma lenne srác aki ráérne? Leginkább unit vagy aktívat keresek, de kíváncsi heteró is nyugodtan írhat.. autós kaland is mehet, vagy Pápán van helyem
írtam privibe
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 27. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 27. szombat 08:19
Törölt felhasználó (3905732)

Gyenesdiáson az off road fesztiválra estére esetleg valaki?
Párommal együtt keresünk.
Akár zuhanyzás közben akár a sátorban egész éjjel szex.
Privát üzenetben írj.
Privát üzenetben írj.
Te ezt komolyan vetted?
(Ez egy válasz páros04 üzenetére (2022. 08. 27. szombat 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Kabala pasi keresi szexpartnerèt. Aki utánam megtalálja àlmai fèrfiàt ill àlmai partnerét. Jó fiú.
Csini vagy csajszi én már látalak kint.
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2022. 08. 27. szombat 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Vki most vagy este? privizz helyem van!
Sziasztok!Zalai átlagos,normális,ápolt férfi vagyok jó mérettel.Lányokat,hölgyeket keresek kötetlenül szabadidőnk kellemes eltöltéséhez.Szép napot.
Gyertek Hèviz 2es zsilip.Nudi Beach.Ma sütès/fözès stb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 27. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 27. szombat 08:19
Törölt felhasználó (3905732)

Privát üzenetben írj.
Privát üzenetben írj.
Privát üzenetben írj.
Privát üzenetben írj.
5 farkincás bukkake, majd cumwalking?
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2022. 08. 27. szombat 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Ma napozás a kovalteren.
Sziasztok, most hajnalban illetve a kora reggeli órákban szeretne valaki egy szép farkat orálisan kényeztetni autóban vagy a szabadban! Pápa és 20 km-es körzete jöhet szóba! Privát üzenetben keress!
Most szopatnék györ-mosonmagyaróvár
Dunántúli hölgyeket kényeztetnék a hétvégén. Helyem sajnos nincs, de Nàlad, vagy szálláson tudunk találkozni. Ha érdekel, írj a leslie1@citromail.hu-ra! 45 éves, jóképű, potens pasi vagyok.
Kedves tapintás, úgy gondolom hogy viberen beszéltünk, én tartottam magam ahhoz amit írtam, az hogy te itt keresel magadnak komoly kapcsolatot arról én nem tehetek, én elmondtam neked hogy én szex kapcsolatot keresek, nem többet... bocsi
(Ez egy válasz erosz555 üzenetére (2022. 08. 26. péntek 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 26. péntek 17:18
Kedves Doktor Úr! Talán inkább a feltett kérdésre
("mi a baj azzal, ha megköszönök egy jól sikerült estét?"
kellene válaszolni, persze ha lehet, akkor helyesírási hibák sokasága nélkül! És nem félrebeszélni! Te kis hazudós!

("mi a baj azzal, ha megköszönök egy jól sikerült estét?"