Valaki kedd reggel 7-8 között szhelyen-Sopron között megszopatna?
Győr és környékén találkoznék ma 6 után uni vagy aktív sráccal
lehetsz kíváncsi hetero is

Sziasztok!
Ma Győr? Autós kaland? Kovalter vagy Püspökerdő ? Igényes, diszkrét győri hölgyet illetve párt keresek!
174/76 kopasz, zöld szem, igényes, izmos, átlagnál nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj, Írjatok!
Ma Győr? Autós kaland? Kovalter vagy Püspökerdő ? Igényes, diszkrét győri hölgyet illetve párt keresek!
174/76 kopasz, zöld szem, igényes, izmos, átlagnál nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj, Írjatok!
Sziasztok! 35 éves fiatal srác vagyok, átlagos testalkattal, Győr-Moson-Sopron megyében élek azonbelül Sopronban lakom egyedül. Keresem párok, lányok, társaságát magányos hétköznapjaim, és hétvégéim megszinesítésére. Bármi érdekel, utazni tudok, fogadni tudok... képeket viberen és csevegő oldalakon tudok küldeni. Valós ember vagyok aki mer is és tud is találkozni, nem a kamuzós emberek közül való vagyok, testalkat, kor nem számít. Privátban minden egyéb kérdésre válaszolok.
Vasárnap délután, estére keresek nőt, párt egy fergeteges tabumentes szexkalandra. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, szívesen utazom is. Sportos, magas, tapasztalt, intelligens, megbízható, nagy intimmel rendelkező negyvenes vagyok. Mobilis leszek, keressetek bátran!
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Rolatok vagy a hölgyröl arcos kép van fent????
(Ez egy válasz Duckling üzenetére (2022. 11. 04. péntek 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 04. péntek 21:16

Rendben, valaszolok itt. Soha nem fogom megerteni, miert gondolja egy csomo pasi, hogy CSAK ES KIZAROLAG faszos keppel lehet ismerkedni. Hany not ismertek, aki beindul arra, hogy lat egy merev dakeszt? Se testalkat, se fej, se semmi… Bocs, de annyian vannak igy, hogy azzal mar ki is esnek az elso szuron
Oralra,pettingre, holgy ismeretseget keresem
Rendben, valaszolok itt. Soha nem fogom megerteni, miert gondolja egy csomo pasi, hogy CSAK ES KIZAROLAG faszos keppel lehet ismerkedni. Hany not ismertek, aki beindul arra, hogy lat egy merev dakeszt? Se testalkat, se fej, se semmi… Bocs, de annyian vannak igy, hogy azzal mar ki is esnek az elso szuron
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 04. péntek 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 04. péntek 17:21
Törölt felhasználó (4251042)

Irtam,de még válaszra se méltattok,ugy lenne fer ha valaki ír,de ne felel meg,hogy egy nemleges választ irtok neki.
Mániákusan sokat maszturbáló hetero urat hölgyet keresek,Ha szereted a jó amatőr szexfilmeket,jó nőket..akkor itt a helyed!Írj elérhetőséggel!Fiatal Pestmegyei srác vagyok.
Szia ittvagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 04. péntek 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 04. péntek 17:48
Törölt felhasználó (353625)

Szia
Sziasztok!
Ma Győr? Kovalter vagy Püspökerdő ? Győri lány, pár?
Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Írjatok!
Ma Győr? Kovalter vagy Püspökerdő ? Győri lány, pár?
Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Írjatok!
Feleségem elcsábítására keresek normális párt,férfit,nov 12.Igal márton nap!
Sziasztok
Hölgy vagy par hetero alapon ha unatkozik keressen nyugodtan fiatal 26eves srac vagyok, humoros izmos testalkatú !
Helyem van !
Győr!!!
Hölgy vagy par hetero alapon ha unatkozik keressen nyugodtan fiatal 26eves srac vagyok, humoros izmos testalkatú !
Helyem van !
Győr!!!
Sziasztok
Helyem van !
Győr!!!
Helyem van !
Győr!!!
Leszopnam egy igényes fiú farkát most, Sopronban.
Ma este kíváncsi bi?győr móvàr?
Ma 7 ora környékén vki Győr!?

Irtam,de még válaszra se méltattok,ugy lenne fer ha valaki ír,de ne felel meg,hogy egy nemleges választ irtok neki.
(Ez egy válasz Duckling üzenetére (2022. 11. 04. péntek 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 04. péntek 00:10

Sziasztok! A büki Caramellben leszünk péntektől hétfőig. Pasiknak, pároknak örülnénk