Sopronban most valaki?

Sziasztok
Hétvégén szívesen kamerázna a pár hölgy tagja egy másik hölggyel . Vagy szemèlyesen Bükön egy helyes welllnes szállodába vagyunk.
Hétvégén szívesen kamerázna a pár hölgy tagja egy másik hölggyel . Vagy szemèlyesen Bükön egy helyes welllnes szállodába vagyunk.
Ma délelőtt Győr és környékén valaki? Biszex srác vagyok
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok. A péntek éjszakát Sárváron töltjük a párommal. Lányokkal párokkal találkoznánk.Tudjuk hogy ez szinte esélytelen ezért esetleg nagyobb méretű pasik egy jó kis spricc partyra. Jössz és spermában fürdettek a párommal. Privátban irjatok
Mosonmagyaróvár s környékén szexpartnerem keresem. Elhanyagolt férj vagyok. Pár hàzibaratja lennék diszkréten. Elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Jelige. A jó fiúk hoppon maradnak?
Sziasztok. Pápa és környékén (max 50km) lenne uni vagy aktív sràc aki talizna? Esetleg kíváncsi heteró?
Sziasztok! Hölgyek, párok most/ma Kovalter vagy Püspökerdő ?
Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Sziasztok! Szopnék ma este autóban! Akár viszonzás nélkül, kíváncsi heteroknak is. Komárom Esztergom megye!
Ma este későn 22.40 körül, Keszthely mellett, volna időm és helyem egy finom kölcsönös orális szexre.
Hölgyet, urat szívesen fogadnék.
Privatban!
Hölgyet, urat szívesen fogadnék.
Privatban!
Sziasztok! Kedves, diszkrét, őszinte fiatal fiú vagyok. Szombathely és Sopron közelében keresnék lányt/nőt, esetleg párt kellemes együttlétre, akár cuckoldra is.
Szívesen kipróbálnám a természetben is.
Szívesen kipróbálnám a természetben is.
Sziasztok! Holnap délelőtt lenne kedve valakinek Szombathelyen a nyílvános wc-ben egy közös masztihoz a délelőtti órákban? Keress privát üzenetben és egyeztetünk!
Zalaegerszegen ma kora este pasit kényeztetnék orálisan.
Privizz.
Privizz.
Győr és Móvár környékén ma ebéd előtt valaki
Sziasztok!
Alkalmi ismerkedést keresek nő esetleg szép testű férfi személyében Keszthely vagy annak vonzásterületén.
Alkalmi ismerkedést keresek nő esetleg szép testű férfi személyében Keszthely vagy annak vonzásterületén.
Sziasztok Szombathely közel van. Írjatok privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 24. hétfő 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 24. hétfő 16:39

Törölt felhasználó (3664632)

Sümeg-Tapolca-Keszthely környékén uni vagy aktív srác aki ma találkozna? Esetleg kíváncsi hetero?
Szombathelyen lány vagy pár akivel találkozhatnák???
Sziasztok! Most szombatra keresúnk délutántól játszótársakat!
Párokat fiúkat lányokat 45 éves korig.
Legyen önkritikád, sportos vagy vékony normal alkat.
Üzenetekben várjuk a komoly, lehetőleg közelből - mert messzi messzi galaxisból úgyse értek ide - jelentkezőket.
Köszönjük!
Párokat fiúkat lányokat 45 éves korig.
Legyen önkritikád, sportos vagy vékony normal alkat.
Üzenetekben várjuk a komoly, lehetőleg közelből - mert messzi messzi galaxisból úgyse értek ide - jelentkezőket.
Köszönjük!
Nem találtunk vállalkozó kedvű hölgyet akivel személyesen találkozhattunk volna így webkamerás találkára hölgyet vagy fiatal párt keresünk kamerás játékra. Esetleg személyesen is végig néznénk .! Pár napig Zala és Vas M - ben ( Lenti és Bük)wellnesselünk.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!