Sziasztok szombat estére keresek lányt vagy párt Szentgotthárdon helyem van
Sziasztok Győrben párral vagy hölgyel ismerkednek remelem akad valaki aki unatkozik!
Sziasztok! 34 éves inteligens srác kényeztetne lányokat, hölgyeket, párok lány tagját Sopronban. Helyem van privátban várom a jelentkezéseket!
Sziasztok!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
Hajnyírást vállal valaki ma szombathelyen?
Sopron és környékén hölgyet keresek hogy mindenkinek jo legyen
Mosonmagyaróvár környékén ma este aktív pasi közös örömökre?
Mosonmagyaróvár s környékén elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra. Hosszú távon. Igényes pasi.
Sziasztok.
Ma este hölgy egy kis kalandra?
Ma este hölgy egy kis kalandra?
Ma este Bükön keresnék partnert.Szabad téren esetleg
lesz koncert is

Sárvár éjszakai fürdőzés 08.20. Amennyiben érdekel valakit, talán még össze is futhatunk, úszhatunk.

Sziasztok!
Ma délután lenne valaki aki leszoppna Nagykanizsán?
Helyem van!
Ma délután lenne valaki aki leszoppna Nagykanizsán?
Helyem van!
Cowalter most de.
Csinos hölgyet keresnék ma vagy holnap sopronba
Aki szivesen kalandozna
Aki szivesen kalandozna
Hölggyel,párral ismerkednék
Most vki Szhely es kornyeke?
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Helló sziasztok 24 éves vagyok Győr es környékén keresek párt vagy szingli csaj!!!
Csodálatos!
Élek is a lehetőséggel!
Még mindig a 70/......87 -en vagy elérhető? (Ez egy válasz Tapintás6 üzenetére (2022. 08. 17. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 17. szerda 09:55
Élek is a lehetőséggel!
Még mindig a 70/......87 -en vagy elérhető? (Ez egy válasz Tapintás6 üzenetére (2022. 08. 17. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Igen emlékszem ... hogy is lehetne elfelejteni. Csak rajtad múlik Tanár úr!

Sziasztok. Hölgyet vagy párt keresek kellemes együttlétre