Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok . Jó időt kihasználva ma kora déután . Vagy holnap délelött Győr és környéke? Cowalter , duna part, püspökerdő?
Sziasztok!
Zalaegerszeg és környékén kalandot keresek ma napközben!
Zalaegerszeg és környékén kalandot keresek ma napközben!
Férfit keresünk nagyobb mérettel.
Sziasztok mai napra keresek lányt vagy párt Szentgotthárdon helyem van csak aki mer is találkozni
Délutánonként valaki?
Sziasztok! Szabadtéri fotózásra keresünk fotóst. (Keszthely) Privátba írj.
Zalaegerszegi hölgyet keresek állandó szeretői kapcsolatra! 30-50 között, diszkréció, igényesség adott és elvárt! Heti 1-2 találkozó! Írj privát üzenetet! Köszönöm
Győri lányt elhanyagolt feleséget keresek 40 éves korig! Lakás van. Én jóképű sportos 40éves. Csak lányt keresek.
Sziasztok.Győr-Komárom környéke?Hölgyek-Párok-valakki?Alkalmi???
Győr és környékén valaki, valamit?
Ma délután vagy este vkit megtöltenék,leszopatnek helyem van privizz Zala megye!
Vas megyében hölgyet, párt, vagy hetero bi férfit keresek.
Sziasztok! 34 éves Sopronban élő és hellyel rendelkező srác szívesen fogadna a kuckójában párokat, lányokat, hölgyeket, egy finom masszázsra. Privátban várom a leveleket, viberen, waths appon, e-mailben is elérhető vagyok.
Sziasztok! Párral ismerkednénk, női bi előny. Ésszerű távolságon belül. Privátba jelezd. (Keszthely)
Győrben ma párokkal találkoznánk.
09.03. Szombat este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni de ha sokan lesznek ott akkor a hely miatt írj mindenképp . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt
Pisi szex is izgat
Mindenképp írj mert ha vannak ott akkor másik helyen leszek
Vagy ha van helyed menni is tudok de általában csak kis távolságra , ha időbe jelzed
Időseket akar 60+ is szeretem sőt

Pisi szex is izgat

Mindenképp írj mert ha vannak ott akkor másik helyen leszek

Vagy ha van helyed menni is tudok de általában csak kis távolságra , ha időbe jelzed
Ma este Zalakaros parkerdő autós kaland fiúkat párokat várunk 21 órâra ha tudsz jönni privibe irj
Vkit megtöltenék ma este!!! privizz
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!