Látjuk, hogy a földrajzból jeles törölte magát
(Ez egy válasz NORBIKATI üzenetére (2022. 07. 12. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 12. kedd 13:48

Már elnézést de a Győr úgy tudom a Nyugat Dunántúli részen van hisz arra lakom!Ha változott akkor én kérek elnézést!!
Zalaegerszeg?
(Ez egy válasz Cooperek üzenetére (2022. 07. 12. kedd 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát erre van bizony!
(Ez egy válasz NORBIKATI üzenetére (2022. 07. 12. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 12. kedd 13:48

Már elnézést de a Győr úgy tudom a Nyugat Dunántúli részen van hisz arra lakom!Ha változott akkor én kérek elnézést!!
Szombathelyen most valaki?
Már elnézést de a Győr úgy tudom a Nyugat Dunántúli részen van hisz arra lakom!
Pont ezért gondolom én úgy hogy lehetne szűkíteni a tèrsègeket!Mégha csak megyére is!
Sziasztok!Ma késő délután este felé Berettyóújfalu,Karcag,Szolnok, Cegléd,M4,M0,M1, Győr útvonalon szívesen találkoznék hölgyek előny ha telt vagy, esetleg pártokhoz is szívesen csatlakoznék!Üdv:Norbi
Sziasztok . Ma napközben Győrben szivesen randizok , huncutkodok
Sziasztok! Tamás vagyok Szombathelyről! Szeretnék párokhoz csatlakozni közös hancurkodáshoz! Tapasztalt vagyok a témában! Ha esetleg magatokra ismertek és pont engem akartok
akkor írjatok privát üzenetet
köszi

Zalaegerszeg ma este 9 után pasi? Lightosabb dolgokra. Írj privit. Köszi
Sziasztok! Párt vagy nőt keresnék mai napon vagy a héten, akik szívesen vennék egy fiatal társaságát!
Keszthely és környéki bi párokat kényeztetnék,spermás puncit nyalnék,
Sopronban kit szophatok le ma este?
Igényes faszod cumizva leszopnam, elvezesig, le is nyelném. Akár anonim is, hogy nem látom közben hogy ki vagy. Részletek adatlapomon. Most csak leszopni akarok egy nagy vastag faszu pasinak, aki tele élvezne szájba. Hely van. Diszkréció mellett
Igényes faszod cumizva leszopnam, elvezesig, le is nyelném. Akár anonim is, hogy nem látom közben hogy ki vagy. Részletek adatlapomon. Most csak leszopni akarok egy nagy vastag faszu pasinak, aki tele élvezne szájba. Hely van. Diszkréció mellett
Szombathelyen ismerkednék
Kedd szerda csütörtök este 9 után pasit keresek Zalaegerszegen. Privátban írj. Köszi.
Intelligens, megbízható férfi személyében hosszútávú partnerkapcsolatot keresek. Privát megkeresést kérek!
Ma este vki? privizz!!!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.