Sziasztok.
Ma este hölgy egy kis kalandra?
Ma este hölgy egy kis kalandra?
Ma este Bükön keresnék partnert.Szabad téren esetleg
lesz koncert is

Sárvár éjszakai fürdőzés 08.20. Amennyiben érdekel valakit, talán még össze is futhatunk, úszhatunk.

Sziasztok!
Ma délután lenne valaki aki leszoppna Nagykanizsán?
Helyem van!
Ma délután lenne valaki aki leszoppna Nagykanizsán?
Helyem van!
Cowalter most de.
Csinos hölgyet keresnék ma vagy holnap sopronba
Aki szivesen kalandozna
Aki szivesen kalandozna
Hölggyel,párral ismerkednék
Most vki Szhely es kornyeke?
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Helló sziasztok 24 éves vagyok Győr es környékén keresek párt vagy szingli csaj!!!
Csodálatos!
Élek is a lehetőséggel!
Még mindig a 70/......87 -en vagy elérhető? (Ez egy válasz Tapintás6 üzenetére (2022. 08. 17. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 17. szerda 09:55
Élek is a lehetőséggel!
Még mindig a 70/......87 -en vagy elérhető? (Ez egy válasz Tapintás6 üzenetére (2022. 08. 17. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Igen emlékszem ... hogy is lehetne elfelejteni. Csak rajtad múlik Tanár úr!

Sziasztok. Hölgyet vagy párt keresek kellemes együttlétre

Vkit megtöltenék forró tejemmel ma este, privizz!
Sziasztok! Nőt illetve párt (Hölgy örömére) keresnék kölcsönös örömszerzés céljából, Szombathely és Sopron környékén.
Ma délután párommal kinéznénk az Abdai kavicsbányatóhoz nudizni párok jönnek
Sziasztok! Szívesen fogadnék párt vagy lányt a héten esténként, masszázs rendelhető!
Igen, Sokkal régebben egy másik hirdetés miatt beszéltünk egymással és akkor sem nálam volt a bibi, Mielőtt vádaskodsz, emlékezz miért szakadt meg az egész!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 16. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 16. kedd 18:08
Törölt felhasználó (1364772)
VIP

Ugyanez a tapasztalat!
most meg mindenki hazudik csak épp ő nem mi?
alma100 aztán ez a profil... Ugyanaz a szöveg ,majd bár beszélgetés után nincs válasz !

Kedves Tom9501! Ne hazudozz! Velem te semmilyen beszélgetést nem folytattál! Telefonszámot kértél tőlem, amit meg is kaptál 2021.februárban. Azóta nem kerestél!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 16. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 16. kedd 18:08
Törölt felhasználó (1364772)
VIP

Ugyanez a tapasztalat!
most meg mindenki hazudik csak épp ő nem mi?
alma100 aztán ez a profil... Ugyanaz a szöveg ,majd bár beszélgetés után nincs válasz !

Szia!
Igen emlékszem ... hogy is lehetne elfelejteni. Csak rajtad múlik Tanár úr!
(Ez egy válasz Gyurgyalag üzenetére (2022. 08. 17. szerda 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 17. szerda 07:02

Igen, elég sok emberrel nehéz felvenni a kapcsolatot. Nem biztos, hogy azért mert "kamu" - csak nem veszik a fáradtságot arra, hogy egy egyszerű "Bocs, nem rád gondoltam" üzenettel válaszoljanak. Persze, sok esetben - olvasva a "kifakadásokat", ezt nem is csodálom...
DE!
Azt szeretném megerősíteni, hogy Te egy ÍZIG-VÉRIG VALÓDI, CSODÁLATOS HÖLGY VAGY! Korábban voltam olyan szerencsés, hogy találkozhattam Veled. Sőt - nem is egyszer! S remélem, hogy lesz még benne részem!
DE!
Azt szeretném megerősíteni, hogy Te egy ÍZIG-VÉRIG VALÓDI, CSODÁLATOS HÖLGY VAGY! Korábban voltam olyan szerencsés, hogy találkozhattam Veled. Sőt - nem is egyszer! S remélem, hogy lesz még benne részem!
Sziasztok!
Holnap estére van Keszthelyen vagy környékén szállás fiatal pár részére?
Holnap estére van Keszthelyen vagy környékén szállás fiatal pár részére?