Kor és alkat nem számít, de igényes legyél.
(Ez egy válasz sárvári üzenetére (2025. 03. 17. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A hétvége folyamán (péntek-szombat-vasárnap)akár mind3 nap szívessen ismerkednék párokkal szaunavilágokban… Bük-Sárvár-Kehida-Celldömölk vagy akár Ausztriában! Keressetek pirvát üzenetben,köszönöm!
Sárváron keresek hölgy partnert hosszú távon.
Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék komoly párral hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos.
Sziasztok nyitot erett szoros puncival rendelkező nyalast sokáig szereto not keresek ulj a szamra és elvezd amig csak kivanod akar egyoldalúan is
Szentgotthárdon szopnék délelőtt, hellyel rendelkező férfit.
Na akkor megint ide válaszolok! Ez egy szexpartner kereső, nem társkereső, és nem is beszélgetős oldal. Úgy gondolom,hogy el tudom dönteni egy üzenet vagy kép alapján,hogy ki az,aki szimpatikus, és ki az,aki nem. Attól,hogy duci vagyok,nem hiszem,hogy bàrkivel kötelességem lenne találkozni,vagy beszélgetni, pláne,ha az illető nem szimpi számomra! Felnőtt férfiként ahhoz van faszotok,hogy megcsaljátok az asszonyt,akkor ahhoz is legyen,hogy ne hisztizzetek,hanem elfogadjàtok,ha valaki nem ír vissza nektek!
Sziasztok használt női bugyi èrdekel írjatok köszönöm
Jocika5 vagy Jocika6? Nem mindegy vagy mégis? Ugye, Jozsó. Te is kamus vagy ezért senkinek nem ajánlom a hirdetésedet. Mert aki megkeres és a válasz után eltűnik, mint szamár a ködben, az tényleg egy nagy szamár.
(Ez egy válasz jocika5 üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasvármegyében keresek laza cumizásr puncinyalásra ápolt hölgyet
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.

Sziasztok! Péntek, Szombat esti kalandhoz keresek párt Szentgotthárdon, vagy környékén. Kor mellékes, olyanok írjanak, akik találkozni, és szimpátia esetén szexelni is mernek!
Partneremet keresem akit szopnék,szopatnék.
Szia húsz puszosoknak van jó ajánlatom ha mindkét nemet szereted és bisex vagy Győr környékén keresek!Bisex pár is szóba jöhet.
Ma este Marcaliban, két 50 éves bi pasihoz valaki kölcsönös farokveréshez?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Ezért nem javaslom senkinek, hogy a szóban forgó párost méltóztasson megkeresni, hacsak nem akar ő is koppanni egyet!
(Ez egy válasz erosz555 üzenetére (2025. 03. 15. szombat 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 20:14

Hát hogy laza vagy vidám a páros, azt mindenki maga döntse el, de hogy ők is nem egy korrekt, tisztességes pár, az biztos. Tudniillik nevezett lazavidámpáros mai nap 00:02 perckor üzenetben megkeres az alábbi szöveggel: Sziasztok! Hetero párként ismerkedés? Nagykanizsán élünk. Na már most erre én egy regényt írva válaszolok a feladónak 2025-03-15 08:34 órakor. És mi történik? Hát a szokásos nagy semmi. Erre 15.48-kor megjelenik az oldalon Vidáméktól a következő hirdetés: Sziasztok! Nagykanizsai párhoz csatlakoznánk ma este. Részletek privátban. Azért csak úgy megkérdezném a Vidámékat, hogyha már egyszer megkerestek, választ is kaptak, akkor nem illik legalább egy Mégsem szeretnénk találkozni, köszönöm vagy Köszi, de mégsem téged keresünk választ megejteni. Amíg itt is ilyen emberek futkoznak, addig soha az életbe nem lesz rend, tisztelet, becsület, stb, stb.... ebben az országban. Itt mindenki hülye???? Itt mindenki!!!
Hát hogy laza vagy vidám a páros, azt mindenki maga döntse el, de hogy ők is nem egy korrekt, tisztességes pár, az biztos. Tudniillik nevezett lazavidámpáros mai nap 00:02 perckor üzenetben megkeres az alábbi szöveggel: Sziasztok! Hetero párként ismerkedés? Nagykanizsán élünk. Na már most erre én egy regényt írva válaszolok a feladónak 2025-03-15 08:34 órakor. És mi történik? Hát a szokásos nagy semmi. Erre 15.48-kor megjelenik az oldalon Vidáméktól a következő hirdetés: Sziasztok! Nagykanizsai párhoz csatlakoznánk ma este. Részletek privátban. Azért csak úgy megkérdezném a Vidámékat, hogyha már egyszer megkerestek, választ is kaptak, akkor nem illik legalább egy Mégsem szeretnénk találkozni, köszönöm vagy Köszi, de mégsem téged keresünk választ megejteni. Amíg itt is ilyen emberek futkoznak, addig soha az életbe nem lesz rend, tisztelet, becsület, stb, stb.... ebben az országban. Itt mindenki hülye???? Itt mindenki!!!
(Ez egy válasz Lazavidámpáros üzenetére (2025. 03. 15. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 15:48

Sziasztok! Nagykanizsai párhoz csatlakoznánk ma este. Részletek privátban