Szombathelyen ma valaki 22:00 korul?

Kapuvár környékén valaki?
Szia ma délután Győrbe leszek esetleg lenne kedve valakinek egy kis huncutkodásra
Sziasztok
Szombathely, Sárváron. Egy kis esti kaland?22 óra környékén
Írj, megbeszéljük
Szombathely, Sárváron. Egy kis esti kaland?22 óra környékén
Írj, megbeszéljük
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Fiatal (Max 25 éves) pasit keresünk hosszútávú szex kapcsolatra Keszthely környékén. Privátba írj.
Fiatal (Max 25 éves) pasit keresünk hosszútávú szex kapcsolatra Keszthely környékén. Privátba írj.
Sziasztok pár nő vagy pasi Sümeg környéken ?
Kor és alkat nem számít, de igényes legyél.
(Ez egy válasz sárvári üzenetére (2025. 03. 17. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A hétvége folyamán (péntek-szombat-vasárnap)akár mind3 nap szívessen ismerkednék párokkal szaunavilágokban… Bük-Sárvár-Kehida-Celldömölk vagy akár Ausztriában! Keressetek pirvát üzenetben,köszönöm!
Sárváron keresek hölgy partnert hosszú távon.
Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék komoly párral hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos.
Sziasztok nyitot erett szoros puncival rendelkező nyalast sokáig szereto not keresek ulj a szamra és elvezd amig csak kivanod akar egyoldalúan is
Szentgotthárdon szopnék délelőtt, hellyel rendelkező férfit.
Na akkor megint ide válaszolok! Ez egy szexpartner kereső, nem társkereső, és nem is beszélgetős oldal. Úgy gondolom,hogy el tudom dönteni egy üzenet vagy kép alapján,hogy ki az,aki szimpatikus, és ki az,aki nem. Attól,hogy duci vagyok,nem hiszem,hogy bàrkivel kötelességem lenne találkozni,vagy beszélgetni, pláne,ha az illető nem szimpi számomra! Felnőtt férfiként ahhoz van faszotok,hogy megcsaljátok az asszonyt,akkor ahhoz is legyen,hogy ne hisztizzetek,hanem elfogadjàtok,ha valaki nem ír vissza nektek!
Sziasztok használt női bugyi èrdekel írjatok köszönöm
Jocika5 vagy Jocika6? Nem mindegy vagy mégis? Ugye, Jozsó. Te is kamus vagy ezért senkinek nem ajánlom a hirdetésedet. Mert aki megkeres és a válasz után eltűnik, mint szamár a ködben, az tényleg egy nagy szamár.
(Ez egy válasz jocika5 üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasvármegyében keresek laza cumizásr puncinyalásra ápolt hölgyet
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.