Sziasztok! Hosszú hétvége alatt lenne kedve valakinek talizni?
Egyelőre bármelyik nap jó, a többit megbeszélhetjük privátban.. Helyem Pápán van, de max 50-60km-t utazom is, ha úgy alakul. Főleg unit vagy aktívat keresek, de attól még passzívak is nyugodtan írhatnak
Ha kíváncsi hetero vagy, és érdekel a dolog, mindenképp írj..!

Vasárnapra esetleg pár?egy jó hármas?
Szeretnék ismerkedni egy érett párral elsősorban kukkolásra és minden másra csatlakoznék Zala Vas megyéből, 35 éves diszkrét kedves srác vagyok spiki19870130@gmail.com
Feleség részére, adatlapunk szerinti szexpartnert keresünk!
Csak akkor jelentkezz, ha saját helyed is van! Szálláshelyre nem megyünk!
Jelentkezőket privát üzenetben várjuk!
Sziasztok!
Ma valaki Nagykanizsán cumizna?
Helyem van!
Ma valaki Nagykanizsán cumizna?
Helyem van!
Hosszú hétvégére keresünk (ha lehet) fiatal környékbeli "locsolófiúkat"
Hímes tojást ugyan nem, de finom puncit kaphatnak. Pasik részére hely megoldott.
Illetve közelben lévő, hellyel rendelkező párokhoz is szívesen csatlakoznánk!
Esténként érünk rá, írjatok levelet!

Hímes tojást ugyan nem, de finom puncit kaphatnak. Pasik részére hely megoldott.
Illetve közelben lévő, hellyel rendelkező párokhoz is szívesen csatlakoznánk!
Esténként érünk rá, írjatok levelet!

Sziasztok!
Kezdő bi partnert keresek. Legyél ápolt, nem dohányzó, potens.
Kezdő bi partnert keresek. Legyél ápolt, nem dohányzó, potens.
Hosszú7végén Mosonmagyaróvár környékén aktív pasival játszadoznék.
Sziasztok!
Szombat estére keresünk valós biszex párt, lányt vagy 21 cm től pasit.
Normál sportos alkat adott és elvárt 45 éves korig jelentkezzetek ha komolyan is gondoljátok. Fogadni tudunk, utazni nem.
Megkereséseket privát üzenetben várjuk!
További szép napot: T & P
Szombat estére keresünk valós biszex párt, lányt vagy 21 cm től pasit.
Normál sportos alkat adott és elvárt 45 éves korig jelentkezzetek ha komolyan is gondoljátok. Fogadni tudunk, utazni nem.
Megkereséseket privát üzenetben várjuk!
További szép napot: T & P
sziasztok! Nekem lenne helyem és szívesen látnálak benneteket hétvégén.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 13. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 13. szerda 11:23
Törölt felhasználó (3886852)

Feleség részére, adatlapunk szerinti szexpartnert keresünk!
Hétvégére nőt párt keresek Vas megyéből esetleg utazni tudót, tudó párt. Helyem van. Többit privatban.
Sziasztok!
hétvégén...vas zalában... keresek párt csajt v kezdö bi pasit!!!! imádom a nöi fehérnemüt....
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm

Sziasztok! Valaki Zalaegerszeg illetve Bak környékèn egy gyors talira?
Sziasztok,
Én már írtam korábban nektek, de sajnos semmi válasz :( (Ez egy válasz Lazapáros10 üzenetére (2022. 04. 13. szerda 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Én már írtam korábban nektek, de sajnos semmi válasz :( (Ez egy válasz Lazapáros10 üzenetére (2022. 04. 13. szerda 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Lenne kedve ma este valakinek egy kamionos kalandhoz Nagykanizsán? ☺️
Sziasztok
Ma is mentek? Vagy esetleg holnap? Írtam privát! (Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2022. 04. 12. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma is mentek? Vagy esetleg holnap? Írtam privát! (Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2022. 04. 12. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Vki ma Zalaegerszegen vagy a környékén??? privizz!!
Hölgy kényeztetésére masszört keresünk