Szombathelyen ismerkednék
Sziasztok! Szombathely környékén keresek kukkolható párt. 46 éves 190cm/100 kg szombathelyi pasi vagyok.
40-es csinos Hpàr masszőrt keres Sopron és környéke.
Üzenetet privátba kérjük
Üzenetet privátba kérjük
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Sziasztok!
Pár helyünk még maradt a szombati luxus swinger partira!
Pár helyünk még maradt a szombati luxus swinger partira!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Győr vagy környéke valaki/k?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok András vagyok 29 éves hölgyet /párt keresek ma este győr környékén
Párt keresek gyms megyéből, ahol a férj kukkolna miközben a feleséggel lennék. (Hetero)
40 éves korig keresünk fiatal csinos párt Győrből, vagy Győr környékéről!
Nagykanizsán keresnék 40 feletti idősebb hölgyet.nem baj ha nem vagy egyedülálló, sőt talán előny is! diszkrét hosszútávú kapcsolatra gondoltam egy személlyel az ágyról ágyra járás nem a kenyerem. ápolt légy legyen a helyén a szíved és az eszed a többi rajtunk múlik. Jelen pillanatban idő beosztásom miatt virtuális kapcsolatnak és barátkozásnak is szívesen örülnék és ha megvan a közös szál a többi úgy is adja magát.egy szó mind száz keresem társas magányomban azt aki hasonló szituációban van.
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok párral ismerkednék határozott, intelligens , magáradó 35 éves Győri srác vagyok.
Komoly határozott , szenvedélyes párok levelét várom , akik szeretik a creampies, cuckold,hármas szexet ha magatokra ismertetek írjatok, de csak komolyan akár ha sikerül hosszabb távra is !
Komoly határozott , szenvedélyes párok levelét várom , akik szeretik a creampies, cuckold,hármas szexet ha magatokra ismertetek írjatok, de csak komolyan akár ha sikerül hosszabb távra is !
Győri lányokat elhanyagolt feleséget keresek. Csak lányt! Párok nem érdekelnek!Én jóképű sportos 40éves v. Lakás van írj bátran.
Sziasztok. Hévizen párral vagy nővel ismerkednék.
Óváron most kölcsönös
Szombat estére keresnék párt Szombathelyen
Írtam privibe.
(Ez egy válasz stilo üzenetére (2022. 06. 08. szerda 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Kezdő bi férfiként kipróbálnám milyen szopni. Ma délután / este Győrben. Helyem nincs.
Sziasztok keresnénk pasit ma estére 3.nak