Dunakilitin ismerkednék párral mindkét fél örömére lánnyal vagy aktív pasival!
Hasonló alkatú párokkal ismerkednénk
Sopronban valaki?
Ma estére nőt, párt keresek Szombathelyről. Diszkrét, kedves,normális,ápolt pasi vagyok. Helyem van!
Ellőném a patronom
Zalaegerszegen hölgyet vagy párt keresek . Hely nálam ok!
Sziasztok, nagy de tenyleg nagyfarku 21 cm től bi fiút férfit keresünk az esti órákra.Révfülöpön tudunk fogadni a napokban. Megkereséseket privátban. Köszönjük, szép napot: T & P
Bulizáskor,vagyunk igy többen,hogy nics intelegencia.Nem is kell.
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2022. 05. 18. szerda 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma szabad vagyok. Minden földi jóra alkalmas. Mindenki örömére. Is.
Kevésbé intelligens pár még belefér?

Keszthely?
Fiatal tapasztalatlan srác szívesen csatlakozna párokhoz/lányokhoz
Akár ma este.
(Ez egy válasz juhé üzenetére (2022. 05. 17. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap/Szerda/délelőttre v. kora délutánra keresek hölgyet párt autós kalandra szabadtéri szexre!Privát üzeneteket várom .
Sziasztok!
Győr környékén él egy olyan gazda, legyen akár egyedülálló akár házaspár, akit érdekelne egy 50-es nő, valamint egy 30-as pasi? Akár hármas, akár négyes felállásra.
További információkért keress üzenetben
Győr környékén él egy olyan gazda, legyen akár egyedülálló akár házaspár, akit érdekelne egy 50-es nő, valamint egy 30-as pasi? Akár hármas, akár négyes felállásra.
További információkért keress üzenetben
Május 21.-én szombatra keresünk vékony, normál testalkatú párt 45 éves korig. Lehetőleg bi hölgytaggal de csak a lány legyen az. Tudunk fogadni a lakásunkon.
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Sziasztok!
Kovaltéren van most valaki?
Kovaltéren van most valaki?
Sopronban kalandoznék!
Hello lányok, fiúk!
Szombaton ismét swinger jellegű házibulit tartunk a Balaton északi partján. A hely egy luxusvilla, mely kültéri, beltéri medencével van felszerelve!
Tovabbi infó privátban.

Szombaton ismét swinger jellegű házibulit tartunk a Balaton északi partján. A hely egy luxusvilla, mely kültéri, beltéri medencével van felszerelve!
Tovabbi infó privátban.