Helló sziasztok ma valaki Győr es környékén!
pár v pasi??? szombathely-zalaegerszeg??
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.Helyem van.
Vki ma este??? privizz helyem van!!
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék ma este egy párhoz a közelbe… részletek privátban!
Nőiruhás férfiként (crossdresser) 2022.04.16 szombat este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet !
imádom a nagyon idős pasikat is

Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet !
Sziasztok! Hosszú hétvége alatt lenne kedve valakinek talizni?
Egyelőre bármelyik nap jó, a többit megbeszélhetjük privátban.. Helyem Pápán van, de max 50-60km-t utazom is, ha úgy alakul. Főleg unit vagy aktívat keresek, de attól még passzívak is nyugodtan írhatnak
Ha kíváncsi hetero vagy, és érdekel a dolog, mindenképp írj..!

Vas megyében hölgyeket massziroznék igény szerint.Házhoz is megyek.
Sziasztok! Keszthely, Tapolca környékén keresek hölgyet, párt tartós szexkapcsolatra. Normális, intelligens, potens pasi vagyok.
Sziasztok! Keszthely, Tapolca környékén keresek hölgyet, párt tartós szexkapcsolatra. Normális, intelligens, potens pasi vagyok.
Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek ma estére egy tartalmas együttlétre.
Figyelmes srác vagyok.
Írj és válaszolok.
Hölgyet, párt keresek ma estére egy tartalmas együttlétre.
Figyelmes srác vagyok.
Írj és válaszolok.
Keszthely és környéki hölgy partnerem keresem.
Sziasztok! Szívesen találkoznék ma este Szombathelyen egy hölggyel. Iszogatás, beszélgetés nálam! Privátban írjátok.
Sziasztok vas megyében ismerkednék nővel párral.
Sziasztok! Vas megyében, Tormásliget 60km-es körzetében keresnék nőt/nőket, illetve heteró alapon párokat a női tag örömére. Helyem nincs, de utazni tudok (60km). Aki messzebbről erre felé jár, és tud helyet, hozzá is csatlakoznék (Nő, illetve a pár női tag örömére).
Helyel rendelkező intelligens biszex pasit házaspárt szopatnek
Sziasztok!
A hosszú hétvégén csatlakoznék egy normális párhoz Győr 100 km-es körzetében. Ha szimpatikus vagyok és van kedvetek egy locsolkodáshoz, akkor keressetek!
Mindenkinek szép napot!
A hosszú hétvégén csatlakoznék egy normális párhoz Győr 100 km-es körzetében. Ha szimpatikus vagyok és van kedvetek egy locsolkodáshoz, akkor keressetek!
Mindenkinek szép napot!
kezdöként keresek ... szintén kezdö bi pasit vagy párt....vas-zala megye
Valaki ma tali bi vagy pasi?
Sziasztok, hölgy esetleg pár ma éjszaka ? 29 éves heteró srác vagyok