Sziasztok
Tapolca vagy környéke, egyedülálló hölgy aki ismerkedne?
infó adatlapomon
Tapolca vagy környéke, egyedülálló hölgy aki ismerkedne?

Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. ,Szombathely, Körmend, Zalaegerszeg közelében hölgyet vagy pàrt keresek napközbeni talàlkozàshoz.
Sziasztok! Házibarát szerepet szeretnék betölteni Szentgotthárdon vagy közvetlen közelében, hosszútávon!!!
Sziasztok értelmes intelligens parokal ismerkednek helyel rendelkező duplan punciba estleg közös cumi miközben puncit nyalok
Ma napközben Sopronban vakaki, aki ismerkedne, találkozna?
Sziasztok! Sopron Győr útvonal délelőtt?
Párokkal ismerkednék, Szombathely és környéke. Hely megoldható, utazni tudok.
kezdö bi pasi??? vas-zala!!!
Szombathelyen ma este valaki? hely van
Vki most vagy este???Helyem van privizz!
Bi pár vagy pasi ma estleg egy jó kis kalandra?
Szia írj tudok utazni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 14. csütörtök 12:19
Törölt felhasználó (3664632)

Sziasztok! Hosszú hétvége alatt lenne kedve valakinek talizni?
Egyelőre bármelyik nap jó, a többit megbeszélhetjük privátban.. Helyem Pápán van, de max 50-60km-t utazom is, ha úgy alakul. Főleg unit vagy aktívat keresek, de attól még passzívak is nyugodtan írhatnak
Ha kíváncsi hetero vagy, és érdekel a dolog, mindenképp írj..!

Sziasztok!
A hosszú hétvégén csatlakoznék egy normális párhoz Győr 100 km-es körzetében. Ha szimpatikus vagyok és van kedvetek egy locsolkodáshoz, akkor keressetek!
Mindenkinek szép napot!
A hosszú hétvégén csatlakoznék egy normális párhoz Győr 100 km-es körzetében. Ha szimpatikus vagyok és van kedvetek egy locsolkodáshoz, akkor keressetek!
Mindenkinek szép napot!
Mosonmagyaróvár és környékén igényes pasi párt ill magányos hölgyet elhanyagolt anyukát keres minden földi jóra.
Sziasztok!Megy ma pár Győr Cowalterhez??
Wellnesszel valaki Bükfürdőn most húsvétkor?
Sziasztok! Hosszú hétvége alatt lenne kedve valakinek talizni?
Egyelőre bármelyik nap jó, a többit megbeszélhetjük privátban.. Helyem Pápán van, de max 50-60km-t utazom is, ha úgy alakul. Főleg unit vagy aktívat keresek, de attól még passzívak is nyugodtan írhatnak
Ha kíváncsi hetero vagy, és érdekel a dolog, mindenképp írj..!

Vasárnapra esetleg pár?egy jó hármas?
Szeretnék ismerkedni egy érett párral elsősorban kukkolásra és minden másra csatlakoznék Zala Vas megyéből, 35 éves diszkrét kedves srác vagyok spiki19870130@gmail.com
Feleség részére, adatlapunk szerinti szexpartnert keresünk!
Csak akkor jelentkezz, ha saját helyed is van! Szálláshelyre nem megyünk!
Jelentkezőket privát üzenetben várjuk!
Csak akkor jelentkezz, ha saját helyed is van! Szálláshelyre nem megyünk!
Jelentkezőket privát üzenetben várjuk!