zgat a szex chat!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned! Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Pisi szex? Imádok nyalni. Talpadra, lábaidra verném... Mi a legvadabb fantáziád???
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned! Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Pisi szex? Imádok nyalni. Talpadra, lábaidra verném... Mi a legvadabb fantáziád???
Sziasztok!
Szombathely környékén ismerkednék.
Szombathely környékén ismerkednék.
Sziasztok!
Röviden: Autós kalandhoz keresünk párokat az ország nyugati részén.
Bővebben: Számunkra új irány felé nyitnánk. Kettesben többször huncutkodtunk nyilvános helyen, kocsiban stb. Ezen élményeinket szeretnénk megosztani, megélni más párokkal.
Elsőre biztosan nem keresünk párcserét, dogging-ot, plusz pasit/pasikat, gangbang-t stb., kérünk Bennetek ne fussunk felesleges köröket. Az, hogy később ez milyen irányba megy el, még nem tudjuk.
Helyszín: Lakhelyeink közt megbeszélés szerint.
Célterület: Nagyjából a Balaton K-i oldalán húzott függőleges, és Lenti községnél meghúzott vízszintes vonal által kijelölt terület. (Zala, Vas, Gymsm, Somogy, Veszprém)
Találkozó előtt valamilyen felületen (pl. viber) videóhívással szeretnénk meggyőződni, hogy párral van dolgunk, illetve mi is "hitelesítjjük" magunkat. Nem feltétel, hogy arcot is mutassatok, egyelőre ez úgyis egy kis kukkolás, egymás előtti móka lenne az éj lepje alatt
Röviden: Autós kalandhoz keresünk párokat az ország nyugati részén.
Bővebben: Számunkra új irány felé nyitnánk. Kettesben többször huncutkodtunk nyilvános helyen, kocsiban stb. Ezen élményeinket szeretnénk megosztani, megélni más párokkal.
Elsőre biztosan nem keresünk párcserét, dogging-ot, plusz pasit/pasikat, gangbang-t stb., kérünk Bennetek ne fussunk felesleges köröket. Az, hogy később ez milyen irányba megy el, még nem tudjuk.
Helyszín: Lakhelyeink közt megbeszélés szerint.
Célterület: Nagyjából a Balaton K-i oldalán húzott függőleges, és Lenti községnél meghúzott vízszintes vonal által kijelölt terület. (Zala, Vas, Gymsm, Somogy, Veszprém)
Találkozó előtt valamilyen felületen (pl. viber) videóhívással szeretnénk meggyőződni, hogy párral van dolgunk, illetve mi is "hitelesítjjük" magunkat. Nem feltétel, hogy arcot is mutassatok, egyelőre ez úgyis egy kis kukkolás, egymás előtti móka lenne az éj lepje alatt

Sziasztok! Keszthely környékén kalandoznék holnap nap közben…
Vas megyében keresnék délután , esténkénti alkalomra partnert
( nőt)

Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt vagy Nőt.
Sziasztok!
Hölgyek illetve párok jelentkezését várom ma (vasárnap) vagy holnap (hétfő) éjszakára.
Fiatal magyar srác vagyok sportos testalkat .
Helyem van.
Írj bátran !
Hölgyek illetve párok jelentkezését várom ma (vasárnap) vagy holnap (hétfő) éjszakára.
Fiatal magyar srác vagyok sportos testalkat .
Helyem van.
Írj bátran !
Valaki Celldömölk környéke hely van
Most következő hétvégén párok játszótársa lennék, Balatonalmádi privát nyaralóban, diszkrét, nyugodt környezetben.
Zalamegye lenti kk jo lenne kialakitani egy helyet ahova pasik parok járnának huncotkodni. Ha van ötlet irjatok privatba. Én a kebele patakot javaslom mivel kavicsos ut vezet végig a patak mentén. Javalatokat privátba kérek
Sziasztok,
Ezen a héten és/vagy a hosszú hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Ezen a héten és/vagy a hosszú hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Sziasztok.
Hölgyet keresünk egy barátommal. Két férfi egy lány felállásban.
Megbízható, normális pasik vagyunk.
Hely Győrben van.
Ha érdekel privát üzenetben írj kérlek és ott megbeszélünk mindent
Hölgyet keresünk egy barátommal. Két férfi egy lány felállásban.
Megbízható, normális pasik vagyunk.
Hely Győrben van.
Ha érdekel privát üzenetben írj kérlek és ott megbeszélünk mindent

Most Győrbe vagyok esetleg van it aki talizna
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok! Nagyobb intim!
Írjatok
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok! Nagyobb intim!
Írjatok
Sziasztok! Holnap este Szombathelyen szívesen kalandoznék többes kedvelő párral vagy solo hölggyel! Ápolt, humoros, megbízható pasi vagyok, nagyon szeretek kényeztetni! Keress privátban a részletekért!
Sziasztok! Holnap délelőtt lány vagy pár Szentgotthardon? Helyem van
Soproni, esetleg Sopronban üdülő partnerekkel ismerkednék megbízható, független férfiként.
Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Erotikus masszázs Mosonmagyaróvár mellett.
Sziasztok mi párként keresünk egy helyell rendelkező pasikból álló baráti társaságot sok sok pasi 1 lány felállás. Ha vagytok vagy van pár haverod a dologra akkor írj/írjatok privátba.