Vas megyében keresek 50 év fölötti hölgyet,párt,urat!
Hétvégén Győrben tartózkodok. Szimpatikus párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!
Sziasztok!
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal!
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal!
Sziasztok! Ma pasi sárváron szaunában este?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Zalamegyében van egy ismerosom aki aktiv s unó partnereket keres ha valakit érdekel megadom a telefonszámát mert nincs fent az oldalon
Üdv. Párt, hölgyet keresek Veszprém, Győr és Vas megyében. Utazni tudok.
Sziasztok!
Nagykanizsán és környékén szívesen randiznék illetve csatlakoznék ápolt, diszkrét, megbízható 35-60 közötti hölgyhöz vagy hármast kedvelő párhoz, házaspárhoz a hölgy örömére, akik szívesen vennék egy jóképű, sportos, normális férfi társaságát.
Nagykanizsán és környékén szívesen randiznék illetve csatlakoznék ápolt, diszkrét, megbízható 35-60 közötti hölgyhöz vagy hármast kedvelő párhoz, házaspárhoz a hölgy örömére, akik szívesen vennék egy jóképű, sportos, normális férfi társaságát.
A mai vagy vasárnap estéjére keresek valódi partnert! Nem kispöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu férfi! Képnélküliek ne is írjanak!
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Sziasztok !
Jönne ma valaki szaunázni ?
Hölgyek illetve párok leveleit várom!
Srácok neee!
Jönne ma valaki szaunázni ?
Hölgyek illetve párok leveleit várom!
Srácok neee!
sopron ? leszopnék egy fiut most
Sziasztok. 40 èves fèrfi 2022. Jan 21 ère keres magának férfit, lányt vagy párokat, Nagykanizsa vagy Letenye környékén. Bármi jóban benne vagyok,minden felállás èrdekel. Kapusok kíméljék. Helyezték legyen. Várom válaszokat tél.számmal
Szombathelyen ma valaki?
Sziasztok!

Sziasztok. Tudom szinte lehetetlen ennyi erővel a lottó ötös számait is kérhetném.
De talán most véletlenül olvassa is egy hölgy. Szóval Sopron és környékén keresek 50-55-sőt 60 fölötti hölgyet vagy párt aki vagy akik még mindíg kívánják a szexet. Én 52 éves pasi vagyok nem éppen rossz adottságokkal. Ha érdekellek és van bátorságod akkor írj. Mit veszíthetsz?? Maksz élvezel egy nagyot. Nem alkalmit tartós partnert keresek.
De talán most véletlenül olvassa is egy hölgy. Szóval Sopron és környékén keresek 50-55-sőt 60 fölötti hölgyet vagy párt aki vagy akik még mindíg kívánják a szexet. Én 52 éves pasi vagyok nem éppen rossz adottságokkal. Ha érdekellek és van bátorságod akkor írj. Mit veszíthetsz?? Maksz élvezel egy nagyot. Nem alkalmit tartós partnert keresek.
Hello. Most valaki?
Hétvégére, feleség részére, adatlapunk szerinti szexpartnert keresünk!
Csak akkor jelentkezz, ha saját helyed is van! Szálláshelyre nem megyünk!
Jelentkezőket privát üzenetben várjuk!
Csak akkor jelentkezz, ha saját helyed is van! Szálláshelyre nem megyünk!
Jelentkezőket privát üzenetben várjuk!
Sziasztok! Masszirozni tudó ffit keresnénk , hölgy számára , ill geng beng bulit szervezünk .
Sziasztok! Masszirozni tudó ffit keresnénk , hölgy számára , ill geng beng bulit szervezünk .