Sziasztok!
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal!
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal!

Sziasztok. Tudom szinte lehetetlen ennyi erővel a lottó ötös számait is kérhetném.
De talán most véletlenül olvassa is egy hölgy. Szóval Sopron és környékén keresek 50-55-sőt 60 fölötti hölgyet vagy párt aki vagy akik még mindíg kívánják a szexet. Én 52 éves pasi vagyok nem éppen rossz adottságokkal. Ha érdekellek és van bátorságod akkor írj. Mit veszíthetsz?? Maksz élvezel egy nagyot. Nem alkalmit tartós partnert keresek.
De talán most véletlenül olvassa is egy hölgy. Szóval Sopron és környékén keresek 50-55-sőt 60 fölötti hölgyet vagy párt aki vagy akik még mindíg kívánják a szexet. Én 52 éves pasi vagyok nem éppen rossz adottságokkal. Ha érdekellek és van bátorságod akkor írj. Mit veszíthetsz?? Maksz élvezel egy nagyot. Nem alkalmit tartós partnert keresek.
Hello. Most valaki?
Hétvégére, feleség részére, adatlapunk szerinti szexpartnert keresünk!
Csak akkor jelentkezz, ha saját helyed is van! Szálláshelyre nem megyünk!
Jelentkezőket privát üzenetben várjuk!
Csak akkor jelentkezz, ha saját helyed is van! Szálláshelyre nem megyünk!
Jelentkezőket privát üzenetben várjuk!
Sziasztok! Masszirozni tudó ffit keresnénk , hölgy számára , ill geng beng bulit szervezünk .
Sziasztok! Masszirozni tudó ffit keresnénk , hölgy számára , ill geng beng bulit szervezünk .
A mai vagy holnapi nap estéjére keresek valódi partnert! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu férfi! Képnélküliek ne is írjanak!
Sziasztok!Biszex párt keresek Győr vagy környékéröl!Akik komolyan is gondolják,és nem tűnnek el a 3-dik üzenet után!Keressetek-írjatok!40 éves győri férfi vagyok!
Irány Zalakaros! Csinos párt keresünk izgalmas szaunázáshoz...

Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Sziasztok! Nagykanizsán ma este igényes, tapasztalt bi pasi kényeztetne valakit orálisan (párt, nőt vagy férfit). Szimpátia esetén sok mindenre kapható vagyok...
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék hozzátok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 18. kedd 04:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 18. kedd 04:37
Törölt felhasználó (4655826)
VIP

Sziasztok.
Pasit keresünk harmadiknak,kizárólag feleség kényeztetésére.
Nem mindenáron kell pasi,tehát ezt vedd figyelembe mikor írsz nekünk.
Pasit keresünk harmadiknak,kizárólag feleség kényeztetésére.
Nem mindenáron kell pasi,tehát ezt vedd figyelembe mikor írsz nekünk.
Ma pár, hölgy egy tabumentes szexrandira? Hely, tapasztalat és hatalmas élvezet vár. Sportos negyvenes
A mai, holnapi vagy holnaputáni nap estéjére keresek valódi partnert! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu ember!
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Szombathelyen ma du ismerkednék