Szombat\vasarnapra keresek lànyt, bi párt, esetleg aktív férfit
Gy-M-S megye
Gy-M-S megye
Szombathelyen ma este aki szopatna autód legyen
Vki ma este??? hölgy pár vagy aktív,uni bi pasi??? privizz
Sziasztok! Ma estére keresek kikapcsolódáshoz partnert/párt Győr és vonzáskörzetében. Mindenre nyitott vagyok!
Sziasztok!
Srácok!
Ki szeretné beavatni a feleségem a hármasba? Privát üzenetet várunk viber telefonszámmal. Csak a péntek/ szombat esték jók nekünk.
Srácok!
Ki szeretné beavatni a feleségem a hármasba? Privát üzenetet várunk viber telefonszámmal. Csak a péntek/ szombat esték jók nekünk.
Sziasztok! Szombathelyen keresek nőt, illetve heteró alapon párt. Helyem nincs, utazni tudok. Kipróbálnám szabadban is, ha nincs hely.
Sziasztok! Veszprém-Pápa-Győr vonalon kalandoznék szabadban
Ha érdekel, írj nyugodtan.. Kíváncsi heterók előnyben.!

Péntek vagy szombatra keresek jó méretű aktív pasit pápa környékén.
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Sziasztok.
Jövőhéttől huzamosabb idejig Keszthelyen leszek minden hétköznap. Szívesen ismerkednék párral/nővel
Jövőhéttől huzamosabb idejig Keszthelyen leszek minden hétköznap. Szívesen ismerkednék párral/nővel

Valaki ma egy kis kalandra Sümeg Tapolca Keszthely környéke bi pár vagy pasi??
Ma este hölgy pár vagy bi pasi???? privizz
Sziasztok!
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 intimmérettel! írjatok!
Üdv: Atti
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 intimmérettel! írjatok!
Üdv: Atti
Sziasztok
Szombat estére keresek hölgyet vagy párt…
Moto
Szombat estére keresek hölgyet vagy párt…

Moto
Szombaton 6-12 között keresek párt, lányt Sárvár-Szombathely környékén. Helyem van.
Sziasztok!
Győr és környékén keresek párt de nem mindenáron!!!Olyan párok jelentkezését várom ahol a hölgyet hosszasan lehetne masszírozni és kényeztetni előjáték gyanánt......a többi csak rajtunk múlik és a vàgyainkon!Én 30 éves hetero pasi vagyok!Privát üzeneteket várok !
Győr és környékén keresek párt de nem mindenáron!!!Olyan párok jelentkezését várom ahol a hölgyet hosszasan lehetne masszírozni és kényeztetni előjáték gyanánt......a többi csak rajtunk múlik és a vàgyainkon!Én 30 éves hetero pasi vagyok!Privát üzeneteket várok !
Mosonmagyaróvár és környékén igényes pasi párt keres ill elhanyagolt hölgyet magányos anyukát. Ha csak lelki társ kell abban is benne vagyok.
Valós párral,hölgyel ismerkednék Szombathely és környékén,hölgyeknek masszázst is vállalok legyen az frissítő vagy érzéki. Privát üzeneteket várom oldalamon képek is vannak.
Szombathelyen párral ismerkednék
Párt keresek a régióban, utazás nem gond.