Keszthelyen most bi pasi akit leszophatok?
Sziasztok!
12.29. csütörtök 12-17közöttre keresek hellyel rendelkező partnert/párt Győrben.
Igényes intelligens és diszkrét vagyok , ezt viszont is "elvárom".
12.29. csütörtök 12-17közöttre keresek hellyel rendelkező partnert/párt Győrben.
Igényes intelligens és diszkrét vagyok , ezt viszont is "elvárom".
Sárvári fürdőben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 27. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 27. kedd 11:09
Törölt felhasználó (4685590)

A hét folyamán bármelyik nap szívessen ismerkednék hölgyel/párokkal! Keressetek privátban! Szép napot!
A hét folyamán bármelyik nap szívessen ismerkednék hölgyel/párokkal! Keressetek privátban! Szép napot!
Sportos potens ápolt értelmes pasi ma Sopronban ismerkednek Hölgy illetve H párral.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Nagykanizsán biszex masszőrt keresek!!

Alvég panzió
(Ez egy válasz kisstomi01 üzenetére (2022. 12. 26. hétfő 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 26. hétfő 15:50

Sziasztok. Szombathelyen hol lehet kibérelni (1-2 órára) szobát?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednénk, találkoznánk párral, férfivel. Izgalmas, intelligens partnereket keresünk. Helyünk sajnos nincs, ésszerű távolságon belül szívesen utazunk.
Szívesen ismerkednénk, találkoznánk párral, férfivel. Izgalmas, intelligens partnereket keresünk. Helyünk sajnos nincs, ésszerű távolságon belül szívesen utazunk.
miért itt kerestek? itt nincsen olyan .Ez nem massage szalon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 26. hétfő 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 26. hétfő 06:12
Törölt felhasználó (343129)

Szalonban dolgozó győri masszőrt keresünk.
Boldog karácsonyt. Elhanyagolt férj vagyok elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít.
Sziasztok. Szombathelyen hol lehet kibérelni (1-2 órára) szobát?
Vki ma délután vagy este?helyem van privizz!
A holgy kényeztetésére , masszázsban jártas ffit keresünk ma estére ,
Ma estére , a hőlgy kkersgtttényeztetésére masszirozásban jártas ff
Sziasztok
Szivesen csatlakozok ma hölgyhöz vagy párhoz.
Keszthely Tapolca környéke.
Irjatok
Szivesen csatlakozok ma hölgyhöz vagy párhoz.
Keszthely Tapolca környéke.
Irjatok
Sziasztok, Vas Zala kukkolnék ha lenne egy kedves pár akit kukkolhatnék egy kis autóskaland??
Szalonban dolgozó győri masszőrt keresünk.
50es bi pasi keres helyel rendelkező pasit vagy párt minden jóra
helyem az nincs
helyem az nincs
Sziasztok. Pár biszex lánnyal is szóba jöhet?
(Ez egy válasz rebeka400 üzenetére (2022. 12. 24. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 24. szombat 14:23

Sziasztok,Szilvesterre szeretnénk egy biszex vagy leszbi ,lányt,hölgyet magunk közé,nem bánod meg...