Szombathely-Celldömölk vonalon, ma hellyel rendelkező hölgyet, párt ,enyhe bi férfit keresek.
Szombathelyen keresek domináns bi párt, passziv sub vagyok.
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
? Hölgyek 40 felett is bátran írhatnak
(Ez egy válasz Geri9988 üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali. Holnap este valaki Sopronban ráérne esetleg? Aki tényleg akar is talizni?
Kőszegen aktív pasi? Kíváncsi heteró?
Kőszegen aktív pasi? Kíváncsi heteró?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok.Biszex lányt-nőt keresünk rendszeres kapcsolatra akár a férj passzív részvételével.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Keresek ma este, akár éjjel olyan győri bi srácot, párt akit kényeztethetnék. Hely kell, párom tudta nélkül kalandoznék. Szeretném pasival is kipróbálni. Privátban írjatok.
Hölggyel vagy párral
Ismerkednék ma este vagy a héten buli is nem csak szex
Írj üzit
Ismerkednék ma este vagy a héten buli is nem csak szex
Írj üzit
Olyan parral ismerkedni akik szoktak bükfurdő e és Balaton berenybe járni a nudi és a textilmentes részre és akik 3 adikat keresnek hetero alapon privibe lehet irjni nyugodtan Zala Vas Somogy esetleg Veszprém és Sopron
Sziasztok! Komoly szándékú párt keresnék, akik kalandoznának egy fiatal sráccal, Szombathely-Sopron vasútvonalon.
Illetve ismerkednék nővel is, akit izgatna, ha egy fiatal srác kényeztetné, akár szabadban is.
Illetve ismerkednék nővel is, akit izgatna, ha egy fiatal srác kényeztetné, akár szabadban is.
Bükfürdő közelében keresek aktív srácokat vagy párt ma délutánra
Sziasztok!ma fél 3 kor nálam gyors dugásra valaki nálam?
Jó reggelt ma kinézek a Kovaltere
Sümeg és környéke? Hölgy illetve srác max 40-ig?
Zalaegerszegen szopnék 9 után, helyem van.